Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor'a Yeni Transfer !
Alt 27.01.2016, 01:00   #3
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Sivasspor'a Yeni Transfer !

2yıl önce büyük takımların radarına da takılan bir oyuncuymuş;hatta Milliyet gazetesinin haberine göre bu oyuncu Rus takımlarından CSK Moskova ve Zenit tarafından bile izleniyormuş....Bu oyuncuyu Okan Hoca nın Ümit milli takım sorumlusuyken tanıdığını düşünüyorum..Emre 3 yıl önce Ümit milli takıma da davet edilmiş bir oyuncu..Gerçek yeri sol kanat olan genç bir oyuncu..Eğer sakatlık sorunu yoksa,takıma adapte olursa sivasspora faydalı olacağını düşünüyorum....Ziya ile iyi bir rekabete girecekler o kesin artık...Ziya nın sakatlık ve ceza durumlarında rahatlıkla sol kanatta oynatacağımız bir oyuncu var artık...Umarım uyum sorunu yaşamaz...Yaşamazsa sivassporun 2 tane iyi sol kanat oyuncusu olmuş olur..Hayırlı Uğurlu Olsun..Ben bu oyuncunun geçen yıl gönderilen Berk ten daha faydalı olacağını düşünüyorum..Çünkü bu oyuncunun rciyes le süper lig tecrübesi ve defansta John Boye ile Erciyes te oynamışlığı da var...İnşallah sivasspora faydalı olur...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...