Cevap: HARAM OLSUN!
Ahhh ahh. Neresinden başlamali bilmemki...
Şuan içim yanıyor.Tarifi imkansız bir durgunluk bir hayal kırıklığı. Sanki birileri hayallerimi çalmış da haberim yok. 3.ligde taş beton tribünleri dolduran kalabalaliklari. O kalabaliklarda ahenkli bir tezahurat olmasa da bagirdikca bagirdigim akşamina da sesimin kısıldığı maçları hatirliyorum.. efsane Tokat maçını uzerimize gelen taşlari... sonrasinda super lige ciktigimiz fırtına gibi estigimiz dönemleri... iste o zaman daha da arttı icimdeki Sivasspor tutkusu... daha bir baglandim bu sefer artik benim sehrimin de bir takımı vardi IT takımlarına kafa tutacak... Artık manevi bağlılıktan daha Ötelerde maddi olarak da birseyler yapmalıydım elimden geldiğince gücümün yettigince destek olmaya çalıştım. .. Formalar dışında giymeyecegimi bildiğim halde sırf destek olsun diye modası gecmis tshirt sweetler şapkalar atkilar v.s. dergiye abone olayım dedim koca kulüpte dergiyi sivas dışına gonderecek adam yok. Cocuklarim icin forma, eşofman alayım dedim araki bulasin... Velhasıl yönetiminden teknik direktörune futbolcusundan biz taraftarina kadar herkes hepimiz sucluyuz... bir belediye takımı olan Osmsnlinin seyircisini görünce krndimden utandım.... babam yadindaki adamlar giymis formalarini takmış atkilarini mac sonuna kadar susmadan tezahurat yapıyor. ..
sonuc olarak artık çokta umudum yok ligde kalabilmek adına... ama bu benim icimdeki Sivas sevgisini asla ama asla azaltmayacak. Dedigim gibi haddinden fazla hayal kırıklığı birazda kalp ağrısı.... sayet düşersek ve birdaha cikamazsak cocuklarima aşıladigim Sivasspor sevgisi biterse diye cok korkuyorum... Artık birileri duysun sesimi feryadimi... yalvariyorum bizi Sivasspordan mahrum bırakmasinlar
|