Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Buruk'un yerine Uygun
Alt 06.02.2016, 11:54   #24
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1288 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Buruk'un yerine Uygun

Bülent UYGUN için bile artık çok geç kalmak üzereyiz...

Bülent UYGUN'u istemeyen bana göre açık ve net Sivassporun ligde kalmasını istemeyenlerdir !!! Sivasspor tarihinde görülmemiş başarıyı yaşatan odur... Bazı hataları oldu hata bu hataları çok pahalıya mal oldu, o dönem bende Bülent UYGUN'un istifa etmesini israrla isteyenlerdenim ama o zaman ki tecrübesiz toy Bülent Hoca yerine artık orta yaşlarda, tecrübeli ve en önemlisi başarıya her zamankinden daha aç Bülent UYGUN bu takımı ayağa kaldıracak tek kişidir.

Bülent Hoca, sezon sonu Umm Salal'dan ayrılacağını duymuştum,Sivasspor kötü gittiğinden beri Bülent Hoca'nın takımı da lig de 5 maçtır galip gelemiyor dün oynadıkları Quatar maçında da zayıf rakiplerine karşı 2 - 0 ' dan 2 - 2 maçı bitirdiler. Bence Bülent Hoca'nın aklı fikri de Sivasspor'da bir yolunu bulup gelmenin planlarını yapıyor.

Geçmişte yapılan yanlışları ve kötü anıları bir kenara bırakarak Sivas'ı ligde tutmanın bir yolunu bulmamız lazım...

Bursaspor, Eskişehirspor, Mersin İdman Yurdu, Kayseri, Antalya vs... bu takımlar küme düşmeye alışkın ancak biz Süper Lige çıktığımız günden bu güne kadar Elhamdülillah ligden düşmedik o yüzden Ligden düşüp tekrar çıkmanın ne demek olduğunu pek anlayamıyoruz. Ligde kalmak, tekrar Süper Lige çıkmaktan daha kolay....

Sitemizde ki bir çok arkadaşımız Sivasspor'un 3. ligde ve 2. ligde ki çektiği zorlukları haftalarca aynı forma ile oynamak zorunda kaldığımız günleri, X takımdan gelen forma ve antrenman malzemelerini görmedikleri için şimdi düşelim tekrar çıkarız muhabbeti yapıyorlar.

Yönetim gitsin diyen arkadaşlara....

Yukarıda saydığım Bursa, Eskişehir vs. bunlar düşse hemen geri çıkarlar şehir sanayi şehri ekonomileri çok güçlü 2 iş adamına gidip parayı toplarlar ancak Sivas'da yıllardır aynı adamlar destek veriyor. Ne kadar eleştirsek de Oflaz'dan, Sarılar'dan başka takıma destek veren yok... Mecnun Başkan zaten ilk geldiği günde söylediği gibi biraz zorlama ile takımı aldı şimdi de Başkanlık yapmaktan çok da mutlu olduğunu sanmıyorum, takımı borca sokmadan idare edebilecek bir babayiğit çıksa Mecnun Başkanın da görevi bırakmak isteyeceğini tahmin ediyorum. ...

Oflaz'dan, Sarılar'dan ve Mecnun Başkan'dan başka takıma sahip çıkacak, Başkanlık yapacak veya yönetime girecek başka şahıslar varsa söyleyin bizde bilelim. Burada yönetimi savunmuyorum, yaptıkları ve yapmadıkları bir çokşeyde bana göre hataları oldu ve bunları bu sezon pahalıya mal olacak gibi ama ister kabul edin ister etmeyin bu adamlardan başka takıma sahip çıkacak kimse yok.

Takıma sahip çıkacak varsa başka babayiğit çıksın meydana bizde elimizden geldiği kadar destek verelim. haaa şayet çıkarsa böyle bir babayiğit o zaman da ''Bu güne kadar neredeydin neden takıma destek vermedin'' diye 2 çift de lafımız olur elbet...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...