Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Buruk'un yerine Uygun
Alt 06.02.2016, 12:23   #29
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Buruk'un yerine Uygun

Herne olursa olsun düşmeyeceğimize inanlardanım,matematiksel olarak bu iş bitmeden bu iş bitmeyecek,düşersekte dünyanın sonu olmayacağınıda ben söyledim,ne yapalım yanii, düşünce toplu intiharmı edelim?elbetteki bi antalya,bursa,eskişehir,kayser i değiliz,onlar düşer 1 2 yıl sonra geri gelir,sivassporun nezaman geri geleceği meçhul,elbetteki düşüp geri gelmenin hesaplarını yapmaktan ,ligde nasıl kalırız onun hesaplarını yapmak en doğrusu,bende zaten nasılsa düştük bırakalımda maçları, herkes rahat etsin demiyorum,ayrıca ben bu takımı 10 yıldır tanımıyorum,40 yıldan beri nelerçektiğini,termede,turhald a,hopada,ünyede, fatsada vs köylerde oynadığı zamanını da çok iyi biliyorum,2.bir formasının olmadığını,antrenman esofmanlarının olmadığını,milletin hayrına gönderdiği elbiselerle maça çıkıldığını,deplasmana gidecek otobüslere petrolcülerden mazot dilenildiği zamanıda iyi biliyorum,futbolculara restorantta yemek yedirilemediği,yarım ekmek arasınakonulan peynir&zeytinle karınlarını doyurduğu zamanlarınıda biliyorum,köhne eski bir binada futbolcuların inşaat işçileri gibi yaşadığı zamanıda biliyorum,yine böyle kötü bir dönemde 1 gol atamadığımız maçlardan sonra 200 300 kişiyle kale direklerinin okunup üflendiği,yağmur duasına çıkar gibi gol duasına çıkıldığı zamanıda iyibiliyorum,eminim burdaki 2 3 kişi hariç bunların hiçbirini bilmez,şu satten sonra yönetimin bırakıp gitmesi hiçbirşeyi değiştirmez,mecnun başkanın hangi şartlarda bu takımın başına geldiğinide iyi biliyorum,artık devir eski devir değil,ptt liginde kendine göre yayın geliri var,tff desteği var,galibiyet primleri var,deplasman giderlerinin karşılanması var,bunlar 10 yıl önce yoktu,onedenlede kimse cebine el atmamak için yönetime talip olmuyordu,bu takım sahipsiz kalmaz ,inşallah ligde kalırızda,böyle hesaplara girilmez
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...