Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Buruk'un yerine Uygun
Alt 06.02.2016, 18:27   #48
mahoi
Yeni Yiğido

8 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mahoi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Unglücklich Cevap: Buruk'un yerine Uygun

[QUOTE=ELLİSEKİZ;967184]Neden kimse açık açık başkan suçlu diyemiyor ?

Suçlu BAŞKAN kardeşim.Taraftara kulak vermiyor.Yıllardır transfer fiyaskolarıyla kandırılmaya çalışılıyoruz .Acemi hocaların tecrube kazandığı, deneme tahtası olan bir Sivasspor var .Taraftar transfer bekledikçe boş beleş adamlarla takımı dolduran bir yönetim var .Okan hocadan ne bekliyorsunuz? Yahu adamda olan malzeme bu . Suç onda değil suç onu bu takıma getirende , acemi hocalarla kumar oynaya oynaya düşüyor artık bu takım.Taraftar sinir hastası oldu, sağlığı bozuldu.Biliyorum hoşunuza gitmeyecek, bana tepkisi olanda çıkar elbet .Şimdiden saygı duyuyorum. Sizde bana saygı duyun .TAKIM YÖNETİLEMİYOOOR.[/QUOTE
arkadaşa harfiyen katılıyorum geçen hafta osmanlı maçında çok farklı mağlup olacagız diye yazmıştım.takımın ruhu yok ki sivassporu hiç tanımayan biride izlese takımın ligde tutunamayacağını anlar.osmanlı maçında yeni gelen tranferler adeta döküldü.bu takımı toparlamak her yiğidin harcı değil kimsenin takımın başına geleceğini sanmıyorum .geleceksede sezon sonuna kadar gelirler düştümmüydüde bırakır giderler.ameği gecen herkesesten allah razı olsun.benim anlamadığım sivas efnafı otelciler vesayır sivas düşerse asıl onlar düşecekler.zaten geçim sıkıntısının bu kadar çok oldğu bu şehirde az da olsa sivasspor sayesinde ticaret oluyordu.asıl etkilenen büyük otel mesala yeni yapılan hilton sivasspor olamassa ne bok yiyecekler bunlar merak ediyorum.en çok nemalanan büyük otel sivasspora bi katkı sağlamadı gözlerine dizlerine dursun.vel hasıl diyeceğim bu sivasa sivaspor ağır geldi arkadaşlar.televizyonda spor proğramlarını izliyorum herkes yalaka olmuş.başkan transfer yapmıyacağız diyor biride çıkıp diyemiyorki ihtiyacımız başkanım tranfer yapılmalı diyemiyor.eşkişehir maçının üstüne forvet tranfri yapmamak aptallıktı düşmeyi kabüllenmekti.ama ben iddia ediyorum bu kafayla ptt dende 1 sezonda düşer.herkese iyi akşamlar
mahoi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mahoi'a Teşekkür Ediyor...