Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Herkesten yardım istiyoruz
Alt 09.02.2016, 02:01   #18
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Herkesten yardım istiyoruz

Mesut Bakkal ın elinde sihirli değnek yok...Umarım herşey istenen şekilde gider...Bugün ilginç bir haberi tv58 de duydum..Spor Proğramında M.ateş sözleşmesi dondurulan Barrales in sözleşmesinin önce feshedildiğini sonra tekrar bu oyuncuyla yeni bir anlaşma yapıldığını söyledi...Baralles kendini iyi hissediyor olmalı ki sivassporun teklifini kabul etmiş..Oyuncu Bugün Arjantin'e kontrole gitmiş...Dönüşte tekrar sivasspor ile antremanlara devam edecekmiş...Umarım Baralles eski gücüne kavuşarak ilerleyen haftalarda takıma katılır..Çünkü sivassporun gerçekten her oyuncunun katkısına ihtiyacı var..Barlles geçen yılın Yunanaistan gol kralı..Bünyesi güçlü ki çapraz bağı ameliyatından sonra takımla antremanlara başladı..Takıma dönerse sivasspor en azından sırtı dönük bir forvete kavuşmuş olur..Gerçekten takıma 2-3 hafta sonra katılırsa Baralles takımın devre arası yeni santraforu gibi olmuş olur...En azından güçlü bir Baralles 2. yarıları oyuna sokularak kanatlardan gelen toplarla takıma katkı da sağlayabilir..Hatta ilerde top tutarak katkı da sağlayabilir...Bakalım Baralles istenilen seviyede katkı yapabilecek mi?Sakatlık sonrası eski durumuna geri dönebilecek mi?...Bence sevindirici bir haber...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...