|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 
|
Cevap: Sivasspor - Antalyaspor
Önce şu gerçeği bi söyliyelimde konu yanlış anlaşılmasın,sivassporun rakipleri Eskişehir ve mersin değildir,üstteki puan durumu 27-28 puanlı takımların hepsidir , bu takımlar alttaki 3 takımın doğal rakibidir,enyakın rakip olarakda kayserispor 3 takımın hedefinde olacaktır,benim şahsi düşüncem,alttaki mersin ve eskişehirin matematiksel olmasada ,gerek oynadığı futbol kalitesiyle ,gerekse pskolojik olarak çok düşük performan s gösterdikleri ve umutlarını ve şanslarını oldukça azalttıklarına inanıyorum,alttan kurtarırsa sadece sivasspor kurtarır diyorum,bugün belki rizeyle aramızda 11 puan fark olabilir,ancak 3 puanlı sistemde bu fark öyle çabuk kapanabilirki ,şöyle söyliyim,sivasspor ,Antalya mersini ,ts yi yensin, ki bu gücü fazlasıyla var,ben rizenin bursada yenileceğini,bjk ninde rizeyi yeneceğini akhisarın yenilmeyeceğini varsayıyorum,aradaki fark 3 ye inmiş olur,kalan haftalar ne getirir ne götürür bilinmez,bi tarafta rakiplerine direnemeyen , iyi futbol ortaya koyamayan ,tesadüfler eseri şans eseri maç kazanan rize,antep,kayseri,mersin,eski şehr,bi tarafta ts ye karşı lig tarihinin rekorlarını kırıp yenilen ,eskişehiri farklı yeneceken ,konyayı yenecekken 1 2 densizin yaptığı hatalarla yenilen SİVASSPOR ,bu takım düşerse bana göre tamamen futbolun cilvesine ,şanssızlığına kurban gider ,geriye dönüp şu olsaydı ,bu yapılsaydı demeninde artık vakti değil,sadece Eskişehir ve konya maçlarına çok ama çoook üzüldüm ,ANTALYA maçı kümede kalmak için son şanslarımızdan biri,Bitarafta evinde çok iyi maçlar çıkarıp yenilen yada ,berabere kalan sivasspor ,bitarafta evinde kral olup kazanan ,deplasmanlarda yokları oynayan Antalyaspor ,antalyayı herdaim sivasda yendik yine yeneceğiz inşallah,şu bilinmelidirki,üstteki takımlarla aradaki farkı kapatmak için no stop 3 4 maçı üst üste kazanmak lazım,alttaki takımlardan bunu yapacak kapasitedeki tek takımda sivasspordur, vede bunu yapacaktır,sivassporun kurtuluşunun reçetesi,önümüzdeki 4 maçın enaz 3 nü kazanmaktır kalan haftalarda 4 galibiyeti çok rahat alır bu takım,hele şu antalyayı kazasız belasız atlatalım bi.
|