Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2015-2016 Sezonunda hangi takımlar düşer?
Alt 18.03.2016, 23:09   #77
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: 2015-2016 Sezonunda hangi takımlar düşer?

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YAW artık sivas düşermi kalkarmı ,böyle konulara tek kelime yazmıyacam,anlaşıldıki bu takım bu şehire çok fazla gelmiş,şehrin insanlarının büyük çoğunluğu zaten 3 büyütülmüşlerin yalakası ,sivasın düşmesi onları çokda üzmez,bu takım düşer demekle takım düşmez,bu takım ligde kalır demeklede ligde kalmaz,10 maç var ALLAH yardımcımız olsun,dedikki insanca ,eğer bu takımın ligde kalacağına inanmayan varsa bizahmet sezon bitene kadar ,yada matematiksel olarakda düşene kadar sesinizi çıkartmayın,sordum bidaha soruyorum,sivassporun enson ligden nezaman düştüğünü hatırlayan kaçkişi var?ligden düşmeyi kolay bişeymi sanıyorsunuz?yok ertesi sezon döneriz filan ,öyle olsaydı 20 yıldır ,Göztepe ,altay,adana,dönerdi,kocaeli,s akarya,zonguldak,aydın,van,ord u,yozgat,diyarbakır,siirt,ista nbul,hacettepe,aydın,Çanakkale ,giresunvs vs... dönerdi,şurda 10 maç var 6 tanesi sivasda,4 tanesi deplasmanda, basak sehirde sivasa deplasman olmaz heralde ,10 maçın 7 tanesi sivasın sahasında oynanacak sayılır,ya adam gibi stadı ful doldurup destek olup takımı ligde tutacağız,yada 34 hafta şampiyonluk mücadelesi verecek 18 takımla mücadele edip geri dönmeye çalışacağız,düşüp çıkmayı beklemektense,bu ligde kalmak için bütün şansımızı zorlamak en kolayıdır,bu takımın ligde kalma şansı çok fazladır ,6 hafta sonra rizeyle aynı puanda olursak şaşırmayın,maalesef bunu kimseye anlatamadım,anlıyacaklarınıda sanmıyorum,boşuna kendimide yormıyacağım,sezon sonuna kadar da ses etmiyeceğim,bu takım ligde kalacaktır,yönetimin tüm hatalarına,hocaların tüm yanlışlıklarına,bazı oyuncuların ruhsuzluğuna,bazı taraftarların ve sivas düşmanlarının sivassporun düşmesini 4 gözle beklemelerine rağmen düşmeyecektir,buda bu konuda son yazımdır .
Sivassporun düşmemesi yapılan lakırdıların ''boş'' ''velvele'' olması söylemlerinize katılıyorum....Ve devamında alt ligden çıkılmasının zor olduğunada....Bunu evvelki yorumlarımda üstüne basarak bizde belirtmiştik...Yanlız verdiğiniz örneklere dikkat ediniz Göztepe Sakarya Ç dardanel adana altay ve kocaeli son 20 yılın dışında değil içinde olan takımlardır....