Alıntı:
Sivasspormysoul Nickli Üyeden Alıntı
Kıymetli Yiğidolar,
Biricik takımımızın bu saatten sonra kişiye özel tedbir alması pek düşünülemez. Battala dediğimiz futbolcu da en fazla Bursaspor kadar iyi olabilir. M.Sivasspor kesinlikle Bursaspordan daha iyi bir takım olduğuna göre rakip takımda kim oynarsa oynasın fark etmez. Ben çok ileri gidip şunu iddia ediyorum. Sivasspor STSL de FB ve BJK dan sonra üçüncü güçlü takımdır. Bunu her platformda tartışmaya hazırım. Tanase, Texeira, Etzaz, Aaatif, Cicinho, Qumari ve öteki yiğidolar. Hepsi STSL de kalan haftalarda çok büyük işler başaracaklar inşallah. Bunu hep birlikte göreceğiz. Sivassporumuz bu sezonu 45 puan ile tamamlayacaktır inşallah.
Mazinde bir tarih yatar, yaşa Sivasspor.
Saygılarımla.
|
Futbolda ''duygusallıkla gerçeği'' ayırabildiğimiz zaman başarıyı yakalama olasılığı matematiktede reailetede çok yakın ihtimaldir...Bursaspor iyi bir takım demiyorum ....Bursasporla Sivassporu asla kıyaslamıyorum...Gerek kadro kalitesi gerek diğer etkenler konusunda en başından beri Bursasporun her ne kadar üstünlüğü olsa bile bunu asla dile getiriyorum getirmekte istemem...Yanlız yazdıklarınızı tekrar inceler iseniz kişisel görüşümdür realiteden çok uzak duygusal bir yorum olduğunu göreceksiniz...Sanırım bunu zaten biliyorsunuz...Amacım sizinle tartışmak kalp kırmak söylediklerinizi boşa çıakrtmak gayreti değildir...Ama söylediklerinizebaştan sona katılmıyorum...Futbolun içersindeki her kişi Süper ligi takip eden her kişi sevgili Sivassporumuzun 3 büyütülmüşlerden sonraki takım ''olmadığını'' çok iyi bilir....Mevcut kadroları ile Sivassporumuzun şu an Bursaspordan daha kaliteli olmadığınıda çok iyi bilir...Devamında Bursasporun her aldığı maçın genelinde Battalanın aldığınıda sanırım biliyorlardır...Eğerki bahsettiğimiz futbolcunun oynadığı maçları izleme fırsatı bulur iseniz ne anlatmak istediğimi anlayacaksınız...Çok mükemmel Messi ayarında bir futbolcu demiyorum dediğim olay Türkiyede Bursaspor maç kazanıyor ise bunda Battala nın payı yüzde 80 dir...Bu durumda siz erdeme bekir yılmazamı önlem alırdınız yoksa en iyi olanamı...Kaldıki ülkelerinde kaptan olup milli takımlarında direk oynayanları yazmadım bile...Tekrar söylüyorum amacım kalite farkını anlatmak değil...Ama söyledikleriniz gerçekten reelden çok uzak ...saygılar...