Cevap: Maçı Değerlendirelim
Takım tek oyuncunun ayağına bakıyor o da Beykan atmasa bile attırıyor, bizim goldeki ortayı açacak başka adam var mı bu takımda eğer elinde tüm maçın görüntüsü olan varsa açsın baksın ondan önceki iki pozisyonda Süper Ligdeki sezon sayısı çift hanelerde olan oyuncu nereye vurmuş topu, Cicinho yılların topçusu oynamadığı büyük takım yok ezbere ortaları boş pozisyonu harcamaları geriye dönmeyip kontradan gol yedirmesi, bizim burdaki muhteşem futbol yorumcuları da Beykan'ı çıkarıyor, Mecnun'a futbolu bilmiyor transferden anladığı yok diyorum ama Allah korusun eğer bu yazıları yazan takımda zaten bir kaç oyuncu iş yapıyor onları da göndermeye çalışan futbol dahilerine kalırsa takım herhalde Bölgesel Amatör Ligin yolunu tutar .. Buna ek olarak bence teknik direktör değişimi hala yapabileceksek yapılmalı Mesut Hoca'nın oyuna katkısı olmadığı gibi oyuncuları hiç tanımıyor ve kullanamıyor bu düzende küme düşmek bize müstehak ..
Ek olarak bir abimizin şu takımdan kaçı Süper Ligin başka takımında oynar tespitine katılmakla birlikte hiç biri oynayamaz Aatıf'ın bile ben bu haliyle hiç bir takımda 11 başlayacağını sanmıyorum, eğer düşersek göreceğiz çoğuyla sözleşmeyi fesh etmek zorunda kalacağız ki bu düşmemizden bile daha sıkıntı ve mali kayba yol açacak ..
|