Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Halil Kardeşimizin Başı Sağolsun
Alt 10.04.2016, 22:17   #4
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1325 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Halil Kardeşimizin Başı Sağolsun

canim gardaslarim bu sitenin en eski uyelerinden biri olarak sizlere sunu soyleyebilirim

bu sitede dogdum buyudum, bir gurbetci olarak turkçemi burda gelistirdim hatta ogrendim

bu sitede en sevdigim takima asik oldum yani sivassporumuz

bu sitede bu takimlan berbaber guldum

en cok malesef agladim ama hep positif kaldim cunku asik bir insan sevdigini her turlu sever her turlu ona destek çikar arkasinda durur hata olu yataginda bile (iste o bana oldu allahtan dilerim ki kimseye olmaz)

kumede kalacagiz diye benim saclarim beyazladi ve hatta farkina varmadan akciger kanseri oldum ya laaa 3 pnomotoraks gecirdim ama massallah yigidoyum hala ayaktayim ve o kanseri de yendim

HEPINIZI COK SEVIYORUM ARKADASLARIM GARDASLARIM AILEMSINIZ SIZLER BENIM