Cevap: Sivasspor - Beşiktaş
2 saattir Mersin Kayseri ve Eskişehirsporun Fan ve kulüp taraftarlarının yazılarını okuyorum.
Mersini söylemiyorum çok umutsuzlar. Onlar geçi can alayında kasap mal alayında hesabı bizim yerimize Adanaspor mu gelsin AdanaDemirspormu derdindeler.
Eskişehirsporda bir sevinç ve yüzde yüze yakın bir kümede kalma havası var. Haksızda değiller. Bizim fark yediğimiz Osmanlıdan puan aldılar, GS'yide yendiler. Onlar umutlanmasınlarda benmi umutlanayım. Açıkca söylemek gerekirse maçlarıda bizden daha iyi. Her ne kadar bizden az iç saha maçları olmasına rağmen hocaları çok iyi fikstür okuyor ve dışarda ve içerde duruma göre futbol oynuyorlar. Ben şahsen Eskişehir ile çekişeceğimizi tahmin ediyorum.
Sivassporumuz malum iki ayrı taraftar görüşüne sahip. Hala umudumuz varcılar Umudumuz azaldıcılar. Gaziantep maçı sonrası ibre Umuda yolculuğa doğru çıksada çok zor iki iç saha maçımızın olması biraz sıkıntılı durum.
Kayserispor taraftarı çok vahim bu 4 takım içinde... Özellikle Antalya maçında yaşananlar ve üstüne beraberlik zaten çok az maçlara gelen taraftarı umutsuzluğa itmiş durumda. Onlarda bölünmüş düşünce olarak. Birinci grup Trabzonla olan bağdan dolayı hala onlarla hareket edip Sivasa verip veriştirmek. İkinci grup ise bu Trabzon sevdasının (azınlık bir gurup) içlerine sokulan Truva atından ibaret olduğu ve takımı yaktığı düşüncesindeler. Ama genel görüş bugünden sonra düşmenin en yakın kendilerinde olduğu. bunu açıkca ifade edememeleri ise ilk yarıda 9 puan farkla potadan uzak olmaları ve hala buralarda ne işleri olduğunu kabullenememeleri.
Artık hafta başlıyor. Biz bu 3 takıma bakmayacağız. Silkeleneceğiz, mücadele edeceğiz ve mümkün olduğunca puanlar için çaba sarfedeceğiz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz kendimizi kurtaracağız.
__________________
.
.
.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|