Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Sizin Sivassporluluğunuzu sorgulayacak en son kişi benimdir herhalde ..Kaldıki bu benim haddimede değildir...Siz konusundaki Sivassporluluğunuzu anlatan yorumlarım olmuştur açıp yorum arşivlerinede bakabilirsiniz....Hep yanlış anlaşılmaktan anlamamdan anlatamaktan bahsediyorsunuz oysaki bir çok yorumumda ''sizi tenzih ederek '' yani sizi kasdetmeyerek yorum yaptığımı atlayıp size yazdım gibi cevap veriyorsunuz oda sizin gözünüzden kaçan en büyük olgu bence...Herneyse...İkazınız üzre tekrar yorumunuz okudum...Gerçektende bir parça yanlış değerlendirmişim bu konuda özrümü kabul ediniz...Yanlız size akıl verme gafletinde bulunmayarak ufak bir ricam olacak anlatılmak istenilen konuyu daha net anlatırsanız anlamamız daha kolay olacaktır...''Sivasspora en ters gelen hakem seçecekler '' yorumundan ziyade ''b jımnastiği şampiyon yapacak hakemler secekler derseniz anlamayan bizler daha net anlayabiliriz...Şunuda bilmenizi isterim sizin yorumlarınıza cevap vermeme andı mecazı anlamda kullandığım bir terimdir...Burada küskünlük dargınlık alınganlık gibi huyumuz asla olmaz...Öncesinde olan polemiklerede asla takılan bir kişi değilimdir...Cevap vermeme söylemim ya yazdıklarınızı anlayamamdan yada anlatamamnızdan kaynaklanıyor...Farklı bir durum sözkonusu değildir...Selamlar..
|
'Sivasspora en ters gelen hakem seçecekler '' yorumundan ziyade ''b jımnastiği şampiyon yapacak hakemler secekler derseniz anlamayan bizler daha net anlayabiliriz Yukarıdaki her iki ifade de Beşiktaş için aynı sonuca çıkmıyor mu ? hatta Sivasspora en ters hakem atamaları TFF nin daha işine gelir kamuoyunda bak beşiktaşlı hakem atadılar eleştirilerini boşa çıkarmış olurlar, sivasspora ters gelen hakemle de sonuç Beşiktaş lehine olabileceği gerçeğiyle netice değişmiyor, inşallah tüm endişeler boşa çıkar da Sivasspor galibiyetle ayrılır..