Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Alıntı
'Sivasspora en ters gelen hakem seçecekler '' yorumundan ziyade ''b jımnastiği şampiyon yapacak hakemler secekler derseniz anlamayan bizler daha net anlayabiliriz Yukarıdaki her iki ifade de Beşiktaş için aynı sonuca çıkmıyor mu ? hatta Sivasspora en ters hakem atamaları TFF nin daha işine gelir kamuoyunda bak beşiktaşlı hakem atadılar eleştirilerini boşa çıkarmış olurlar, sivasspora ters gelen hakemle de sonuç Beşiktaş lehine olabileceği gerçeğiyle netice değişmiyor, inşallah tüm endişeler boşa çıkar da Sivasspor galibiyetle ayrılır..
|
Aradaki ince nüans şu azizim ...Elbette her ikiside b jimnastiğe yarıyor...Ben sadece herkesin her bireyin her kurumun işi gücü bırakıp Sivassporu düşürmekle alakadar olmadıklarını Hatta hiç kimsenin Sivassporu düşürmek için bir şey yapmadığını idda ediyorum (bir kaç hakem hariç) Hal böyle iken buradaki yorumları okuduğmuzda her kurum Sivası düşürmek istiyor mantığı savunuluyor...
Basit bir akhısar Sivas maçı olsada hakemlere yanlı tutumlarından dolayı serzenilişte bulunuluyor...Bilemiyor ne kadar anlatabildim...Burada Sivasın alehine olan bir durum var ama bu Sivastan ziyade b jımnastık kalle alarak yapılıyor... selamlar..