Cevap: Sezona Bedel Maç
Bu hafta inanın çok önemli fb puan kaybetti b jımnastık daha da rahatladığını hıssetmeye başladı Ve deplasmanda oynuyorlar...Sivasa kaybetseler dahi ''önemli değil '' diye kendi aralarında konuştuklarına eminim...Bu bizim için oldukça pozitif bir durum...Mersinin fb den puan alacağını sanmıyorum..Buda harika bir durum...Beni kaygılandıran tek olay sonuçta biz b jımnastıkle oynuyoruz ki rakip kesinlikle favori ..öte yandan eskişehir kesin düştüm diye bakarken bir anda son 4 haftadır aldığı puanlarla net bir şekilde kümede kalabileceğini anladılar...ve şuna eminim ki konyaya kaybetmeyecekler...Rakiplerimi z ufak ufak şekilleniyor ...MİY artık rakımız değil emin olunuz bana göre eskişehir bizim kümedeki en büyük rakıbımız olacak...Allah bize düşmeyi nasip etmesin ama son ıkı takım harıc onun ustundeki sıralama karısık olsada eskişehir Sivasım Kayseri olacak diye düşünüyorum...Bu hafta dahil Sivasspor minimum 1 puanla devam ederek ligi tamamladığında Kayseri maçının nerede olduğunu anımsamıyorum lakin Kayseri maçınıda Allahın izniyle aldığımızda kırmızı çizgide Sivassporun olmayacağını net bir şekilde söyleyebilirim...Hep dedik bizim final maçımız Kayseri maçı olacaktır diye..Öngörümüz böyleydi sanırım böylede olacak...Heleki b jımnastiği yener isek bayrakları hazırlayınız şampiyon olmuş gibi ben sevineceğim yemin ederim...