Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: M.Başakşehir - Sivasspor
Alt 22.04.2016, 09:18   #86
Sivasspormysoul
Acemi Yiğido

Sivasspormysoul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 363 Sivasspormysoul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: M.Başakşehir - Sivasspor

Bütün yiğidolara saygılarımla. Tarihe not düşüyorum.

1- Bugün (22.04.2016) Kayserispor kesinlikle Bursasporu yenecek. Ya da tersten söylersek Bursaspor kadim dostu Kayserispora kesin olarak yenilecek. Battala, Deniz Yılmaz yokmuş, vb. Gençler oynayacakmış. Bursasporun bu gençlerle oynama dahiane fikri neden Sivasspora karşı olmadı acaba?
Sonuç 1: Kayserispor-Bursaspor maçı: Kayserispora 3 puan yazabilirsin yiğido. Elin titresede yazmak zorundasın yiğido.

2) Mesut Bakkal yarın (23.04.2016 MB-MS maçı) yeniden Tanase, Etzaz ve Texeira yı görmezden gelirse Medikol Başakşehir ne yazık ki bizi çok üzebilir. İddia ediyorum bu üç futbolcunun üçü de çok çok teknik ve M.Sivassporumuzun gururu olacaklardır. Mesut Bakkal yarın (23.04.2016 M.Başakşehir-M.Sivasspor) son sözü söylecektir.
Sonuç 2: M.Sivasspor yarınki M.Başakşehir maçına Kayesrisporun 5 puan gerisinde çıkacaktır. Eğer bu muhteşem üçlü oynarsa M. Başakşehiri sahadan silebiliriz. Yok eğer lütfedilip 15-20 dk. oynatılırsa çok ama çok üzüleceksin yiğido. Mesut Bakkal sana PTT liginde izlemeyi sürdüreceğin bir takım bırakabilir. Acı gerçek bu yiğido. Evet, yiğidolar hepimiz gerçeği bu olabilir. Anderlechte sahayı dar eden yiğidolar PTT ligine merhaba demek zorunda kalabilirler. Eğer bu muhteşem üçlü geçtiğimiz maçlarda oynatılsalardı bu sonuçlar olmayacaktı.

Sonuçların sonucu: 23.Nisan.2016 saatler 18.00 a gelirken yiğido efsanesi Ben Varım, var olacağım demeye devam edebilir. Ya da ben aslında hep efsaneydim ama Benim Potansiyelimi hep eksik kullanan Teknik Direktörler yüzünden Yeniden STSL ye dönmek üzere PTT ligine yolculuğum başlıyor diyebilir. Bir süreliğine STSL ye elvada demek zorunda bırakılabilir.

Ne ağır imtihandır, başındaki, Sakarya!
Binbir başlı kartalı nasıl taşır kanarya?
(Necip Fazıl Kısakürek)

Ne ağır imtihandır, başındaki, Yiğido!
Binbir başlı kartalı nasıl taşır kanarya?

Not: Bu bir uyarlamadır. Buradaki Kartalın ve Kanaryanın (BJK ve FB ile hiçbir ilgisi yoktur). Tamamen şairin kendi kelimesidir. Beni sadece sadece yiğidolar ilgilendirir.

Başarılar her daim seninle olsun Biricik Takımım Sivasspor. Arkandayız, destekliyoruz. Yalnız değilsin ve asla yalnız olmayacaksın. Önce Cenabı Allah sonra Yiğidolar hep seninledir.
Sivasspormysoul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Sivasspormysoul'a Teşekkür Ediyor...