Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: M.Başakşehir - Sivasspor
Alt 22.04.2016, 15:19   #92
Sivasspormysoul
Acemi Yiğido

Sivasspormysoul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 344 Sivasspormysoul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: M.Başakşehir - Sivasspor

Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cicinho ile yazdigim bölüm zaten ironi idi.
Bence önemli olan rakiplerin ne yaptigindan daha cok Bakkal amca ve dolayisi ile Sivasspor'un ne yapacagidir. Bakalim bu hafta yine cantadan bir tavsan cikartma cabasi olacak mi bizim "hocanin"
Kıymetli Yiğido,

Cicinho'nun durumuyla ilgili yorumunuzun İroni olduğu zaten yeterince açık. Ancak Kayserispor-Bursaspor maçının sonucuna ilişkin olarak keşke yanılsam. Keşke tersine durum olup aradaki fark yeniden 2 puana inse. Sivasspor dışında önüne gelene yenilen Galatasaray'ın son maçta Kayserispor'a da aynı iyiliği yapmayacağını kim iddia edebilir? Cenabı Allahtan hakkımızda hayırlısı. Bu haftaki maçlardan sonra tünelin ucundaki ışığın bizi nereye götüreceğini daha iyi öngörebiliriz sanırım.

Kuvvetli kanaatim şudur. Tanase, Texeira ve Etzaz 90 dakika oynatılırsa Medikol Başakşehir hayatında görmediği bir yenilgi alabilir. Ancak, M. Bakkal bu üçlüden daha önce çok önemli ölçüde esirgediği kadro dahiliyetini forumda Yenilere Tepki kılıfı ile örtmeye çalışıyor. Hiç kimse ben onları antremanda yeterli bulmadım mazaretini haklı görmez. Herkes gördüğüne inanır. Trabzonspor ve Konyaspor maçında muhteşem oynayan Texeira neden Bursaspor yada Gaziantepspor maçında da aynı oyunu sergilemesindi? Kıymetli yiğidolar C. Tanesenin videolarını zaten izlediniz. Lütfen birkez daha izleyiniz. Elimizde Romanya Milli Takımının orta sahasındaki en iyi alan savunmacılarından birisi var.

Saygılarımla.
Sivasspormysoul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla