Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: M.Başakşehir - Sivasspor
Alt 22.04.2016, 17:40   #95
Sivasspormysoul
Acemi Yiğido

Sivasspormysoul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 344 Sivasspormysoul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: M.Başakşehir - Sivasspor

Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Heyecanina ve yazim stiline bakacak olursam, genc bir kardesimizsin sanirim.
Bugün Kayserispor'un yenmesi senin komplo teorinin gercek oldugu anlamina gelmez. Futbol 3 sonuclu oyundur ve dolayisi ile her tahminin 1/3 tutma ihtimali vardir...

Ben STSL de her maca canli bakiyorum (istisnalar haric).
Kayserispor, Rize deplesmaninda daha iyi oynayan tarafti ama biraz sansiz olsalardi son dakika kaybedebilirlerdi. Eskisehir maclarinda daha iyi olan tarafti, Biseswar 5 metreden bos kaleye gol atamadi. Antalya maclarinda 2 toplari direkten döndü. Gecen hafta deplesmanda birazda sansla Kasimpasa'yi yendiler dolayisi ile eksik Bursa karsisinda kendi evlerinde puan(lar) alma ihtimalleri yüksek.

Sivasspor'a gelirsek.... Basaksehir, Sivasspor'a hep ters gelmistir. Sampiyonluk oynadigimiz sezonu hatirliyor musun? 1-2 lik mac.
Ya da Riza Calimbay döneminde ilk 30 dakikada 0-4'lük maci?
Buna benzer cok maclar oldu. Basaksehir'in hem ters takim olmasi, hem kendi evinde oynamasi, hemde Avrupa vizesi kovalamasi onlari bu mac icin favori gösteriyor ama futbolda her zaman favori takim kazanir diye bir kural yok !!

Galatasaray konusuna gelirsek, evet eger 34. hafta Gs in ligde hedefi olmazsa, 1 hafta sonra kupa maci oynayacaklari icin bu maca fazla asilmazlar.
AMA ayni sey Sivasspor- FB maci ici de gecerli. Eger 34. hafta FB nin sampiyonluk sansi olmazsa onlar da bu maca fazla asilmazlar..
Kıymetli Yiğido,
Daha önce yazdığım mesajlarımın içinden Kırmızı-Beyazlı kazakla (evde örülmüş satın alınma değil) Sivassporun maçlarına ailecek (anne baba dahil) gittiğimizi yazmıştım. Dolayısıyla şu kadar bir ip ucu vereyim. Ben Sivassporun antremanlarına düzenli olarak giderken Cicinho henüz doğmamıştı. Komplo teorilerini hiç sevmem. Sizin dedikleriniz Sivasspor-FB maçının sonucu konusunda elbette en az GS-Kayserispor maçı kadar haklısınız. Bütün olasılıklar mevcuttur.

Sivasspor söz konusu olduğunda gerisi teferruattır. Ben Kayserispor yada Bursaspor açısından olayı yorumlamadım. M. Sivassporumuz kendisine Kayserisporun son üç dört maçtır sunduğu imkanı sağolsun Sayın Mesut Bakkal sayesinde yeterince değerlendiremedi. Kim derdi Kayserispor gidip Kasımpaşayı yenecek? Bütün beklentilerimizi boşa çıkardı Kasımpaşaspor.

Benim vurgulamak istediğim kısaca şudur:

Sivassporumuz şu yada bu nedenden dolayı M.Başakşehir maçının sonucunu hayati hale getirdi. M. Başakşehiri silip süpürmekten başka şansımız kalmadı. Ancak düne kadar büyük bir ümitsizliğin hakim sürdüğü Kayserispor camiası yeniden moral buldu. Ne yazık ki Bursaspor fazla direnmek istemeyecektir. Bu iş buraya kadar kalmamalıydı. Yani yiğidolar olarak bu hesapları yapmak zorunda olmasaydık keşke. Kader böyle imiş. Nasipte bu da varmış amenna.

Son bir iddia: Eğer Sivassporumuz yarın M.Başakşehire F.Terim stadında hayatında görmediği yenilgiyi tattırırsa bundan sonraki dört maçın dördünü de kesin kazanırız inşallah. Yani STSL yi 24+3x5= 39 puanla tamamlarız. Kayserisporun BJK ya ve Sivasspora kaybedeceğini varsayarsak (zatenM.Başakşehir maçı dışındaki Sivassporun son dört maçının içinde Kayserispor maçı da olduğuna göre bu sonuç kaçınılmazdır) Kayserisporun en fazla 29+3x3= 38 puanla STSL yi tamamlayacağını öngörebiliriz. Eskişehirspor ne yapar bilinmez ama biz bütün maçlarımızı kazanırsak zaten sonuçlar yeterince açıktır.

Kıymetli Yiğido. Sürekli alıntı yapıp polemik benzeri etkileşimlere girmeyi hiç bir zaman yöntem olarak benimsemedim. O nedenle size de tüm yiğido camiasını saygılarımı ileterek bitiriyorum.
Sivasspormysoul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Sivasspormysoul'a Teşekkür Ediyor...