Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı
Ben renk körü falan değilim.Üslubunuza dikkat edin.Ben sadece Bursasporun maçı Kayserispor'a verdiğini söylüyorum.Bunda da sonuna kadar haklıyım.Bekir bu sene kaç defa Bursaspor forması giydi de bu maç ta oynadı.Ben bu örnekleri daha da çoğaltabilirim biraz objektif olun.
|
Alıntı yaparak cevap verinizki kime söylediğiniz belli olsun ...Sıradan gidelim renk körü değilseniz 2-3 aydır yeni profil resmimi görmemenize imkan yoktur elli tane kardeşimin bu konuda yorumları vardır...Herkes memnuniyetlerini belirten yorumlarda bulunmuştur ki buradan her bireyin yeni profil resmimizi gördüğünü anlayabiliyoruz...Benim üslubumda herhangi bir şey yoktur sizin uslubunuz sıkıntılıdır ki emrivaki söylemleriniz vardır....'' boş boş konuşma '' ''rengini belli et '' içinde stem emrivaki kriz kokan söylemlerdir bunlar...Herneyse bunlar önemli değil sadece söyleminize cevaptır...Bana delil olarak Bekiri sunuyorsanız... Bize iniesta messi gibi futbolcular yok ki oynatalım diyesim geliyor....devamında bu yıl İstikrarsız ne idiğü belli olmayan kazanıp kaybetmesinin hiç bir anlamı olmayan stadını bile doğru dürüst açamayan taraftarını küstüren eski Bursaspordan ramak eser kalmayan bir Bursasporu konuşuyoruz...Devam ediyorum (sorduğum sorunun içerisindede tam bu var )Bursaspor kayseri arasındaki diyoloğu bilmiyor iseniz çok yanılırsınız...Bahsettiğiniz farklı bir musabaka olsa katılırım ...Bilginize sunuyorum Bursa ile kayseri düşman gecımsız bırbırlerını kumeye dusurmeye zorlayan takımlardır...Geçmiş tarıhlerden orneklerı vardır Bursaspor sekerden 6 gol yedıkten sonra averajla antep lıgde kalıp kayserı dusmustur...Oyıllardan sonra kayserının Bursaya muthıs kını vardır...suregelen sezonlarda Bursa soyunma odasın zehırlı gaz sıkıp korkutmuslukları bıle vardır...Öte yandan sivas kafaya oynarken puan kaybettiğinde bahsettiğin bu Bursa deplasmanda b jımnastık veya trabzon celme takıp Sivasın zırvede kalmasını sağlamıstır...Şimdi size soruyorum bu bilgilere vakıfmıydınız ...Bunları biliyormuydunuz...Bursa kayseriye yatmıstır lafını soylemek o kadar kolay değildir...sıradan bir takım olsa belki diyeceğim ...Bursanın Sivası sevip desteklediğini bilmiyor olsam yıne belki diyeceğim...Benim söylediklerim tamamen ispatlı olmuş olaylardır...Açıp araştırınız..Ama sizin söylediğiniz Bursa Kayserinin önünü açmıştır lafının içi tamamen boştur...Farklı bir bakış açısıda gelmiş bir kardeşten sen antalyaya maç ver mersine yenil sonra Bursa deplasmanda kaybetmiş diye Bursaya faturayı kes....Yok böyle bir şey ....inanınız cümlelerime sahip çıkarak saygı çerçevesinde yazmaya çalışıyorum ...Ama lütfen bilgi sahibi olunuz ona göre kelamınızı ediniz...Ve bir daha bana asla farklı biriymişim ''dışardan biriymişim'' gibi davranmayınız...Ben Bursasporluyum Sivassporu çok seviyorum (kendi takımımım yenilmesini isteyecek kadar ) Ve gerçek Anadolu taraftarıyım...Olay stadlarda foto cektırmekse elli tane fotomu logomda yayınlayabilirim ...Kalın sağlıcakla.......