Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ligde Kalmak İstiyoruz
Alt 22.04.2016, 23:48   #44
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Ligde Kalmak İstiyoruz

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1-Bursasporun bize karşı oynadığı azim ile Kayseriye karşı oynadığı ruhsuz futbol
2-Deniz ve Batallanın sakatlıklarının olmamasına rağmen Kayseriye getirilmeyişleri

3-Madem genç futbolcu oynattınız neden daha kaliteli olan ve taraftarın çok istediği Furkanı oynatmadınız da Kubilayı tercih ettiniz.

4-Ayrıca Bursasporun sosyal medyadan takip ettiğim kadarı ile çok taraftarı da bu durumdan rahatsızlar. Kendilerine yakışmayan bir olgunun içinde yer aldıklarından utanır durumdalar.

Bursaspor, Sivassporun Küme düşürmesini hızlandırmıştır. Şablon gayet açık ve sarih. Şunu kabul etmeliyiz. Biz bazı müsabakalar hariç kötü oynuyoruz. Ama rakiplerimizde enteresan maçları aldılar.

Bu saatten sonra benim sempatim Bursaspora kalmamıştır.

Şunuda belirtmeden geçmek istemiyorum. Onurlu ve mücadeleci futbollarından dolayı antalyasporu ve taraftarlarını (duymasalar bile ) burdan tebrik ediyorum...
Harun Tekin, Serdar Aziz, Tomas Sivok, Hajime Hosogai, Aziz Eraltay, Bakaye Traore, Balazs Dzsudzsak, Ricardo Faty, Cristobal Jorquera, Miroslav Stoch, Tomas Necid
Şu 11 de yanlış olan futbolcuyu yazarsanız sevineceğim....