Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ligde Kalmak İstiyoruz
Alt 23.04.2016, 00:02   #49
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Ligde Kalmak İstiyoruz

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1-Bursasporun bize karşı oynadığı azim ile Kayseriye karşı oynadığı ruhsuz futbol
2-Deniz ve Batallanın sakatlıklarının olmamasına rağmen Kayseriye getirilmeyişleri

3-Madem genç futbolcu oynattınız neden daha kaliteli olan ve taraftarın çok istediği Furkanı oynatmadınız da Kubilayı tercih ettiniz.

4-Ayrıca Bursasporun sosyal medyadan takip ettiğim kadarı ile çok taraftarı da bu durumdan rahatsızlar. Kendilerine yakışmayan bir olgunun içinde yer aldıklarından utanır durumdalar.

Bursaspor, Sivassporun Küme düşürmesini hızlandırmıştır. Şablon gayet açık ve sarih. Şunu kabul etmeliyiz. Biz bazı müsabakalar hariç kötü oynuyoruz. Ama rakiplerimizde enteresan maçları aldılar.

Bu saatten sonra benim sempatim Bursaspora kalmamıştır.

Şunuda belirtmeden geçmek istemiyorum. Onurlu ve mücadeleci futbollarından dolayı antalyasporu ve taraftarlarını (duymasalar bile ) burdan tebrik ediyorum...
Bu duruma düşülmesinede siz faturayı Bursasporamı kesiyorsunuz....Benim bu konuda bu durumda Bursasporu desteklemediğimi çok iyi biliyorsunuz...Bursasporun yenilmesini istediğimide önceki yorumlarımdan takip etmişsinizdir...Suçluların kim olduğunu kimin ne yaptığını hep birlikte konuştuk..Hatta sizlerlede teyit ettik ...%95 Sizin fikirlerinizle aynı fikirlerlerde buluştuk....Düne kadar şu durumun sebeplerini sizin ağzınızdan dinledik bu gün bu inanmak istemediğim olayı Bursasporun hızlandırdığını söylüyorsunuz...Bir kaç kişiye örnek ve delilleriyle anlatmaya çalıştım...Siz adminsiniz mutlak bilgi sahibisinizdir...Bursaspor kayseri arasındaki diyoloğu süregelenleri tekrar gözden geçirip anaiz etmenizi öneririm ...ilk 11 de bilginize sundum...Yapmayınız Allah Aşkına Bursasporun bu ligden düşmesini gerek taraftar gerek yönetim gerek kent olarak sorsalar 1 b jımnastık 2 kayseri 3 karsıyaka 4 antalya derler Sivasspor bu sıralamada arjantın lıgını saydıktan sonra bıle gelmez....bu kadr net söylüyorum bunu ...