23.04.2016, 09:32
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 
|
Cevap: M.Başakşehir - Sivasspor
Hani istanbulda yaşayıpta gs ,bjk,fb pasoligi alan Sivaslı geçinen yaratıklar ,bu maç için fedakarlık yapıpta gelse destek olsa hiçdeğilse 5 -10 bin kişi olur diyordum,bu maça basakşehir ve sivasspor logolu pasoligi olmayan ,tarafsız pasoligi olmayan giremiyormuş ,yazıklar olsun bu ucube sistemi zorla millete dayatıp ,kaz gibi yolanlara,ve bu hortum düzenini ölümüne savunan dallamalara yazıklar olsun,sivasspor bu tür kritik maçları genelde seyircisinin baskısıyla desteğiyle kazanıyordu,bir Adıyaman maçı varki resmen maçı seyirci almıştı,genel olarak sivassporun bugünki konumda olmasının en büyük nedenlerinden biride bu ucube pasoligdir,neredeyse tüm sezon boş trübünlere oynandı,şurda son 3-5 maçtır karartılar çoğaldı,normal şekilde olsaydı enaz 17 bin taraftarımız olurdu ,hakem bile düdük çalırken dikkat ederdi,adamlar öyle bir sistem kurmuşki soygundan kaçış yok,tek biletlik paso kart bile 5 tl,yaw zaten insanlar başvuru yapmış, parasını ödemiş,daha neyin parasını alıyorsunuz aÇgözlüler tff nin özel olarak sivasa ters gelen hakem atamalarına rağmen,pasolig denen ucubeye rağmen,mesut bakkal denen hoca müsfettesine rağmen,yaşlı ,vurdumduymaz,beceriksiz,vasıf sız,gereksiz ,sivasda aldığı nefes ,yediği ekmek bile fazla olan bazı oyuncu gruplarına rağmen sivasspor bu maçı kazanacaktır, diye hayal ve umut ediyorum
|
|
|