Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yönetim İstifa
Alt 24.04.2016, 18:11   #69
NöOReaK
Yiğido

96 Mesajına 185 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 426 NöOReaK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yönetim İstifa

Mecnun başkan Sivasspor için sırf birilerinin düzen kurma şekil verme ayağına 7 ay sebebsiz yere hapis yattı.

Bir kere mecnun başkanı herşeyden ayrı eleştirmek ve hesaba çekmek lazım.

Adam eriyip gidecek bir takımı aldı iyi kötü bugünlere getirdi. İnsanın olduğu her yerde yanlış olur maalesef başkan bu yanlış yapma lüksünü 2 sezondur yapıyor istemeyerek de olsa.

Ligde kalmak milli takımın Euro 16 ya kalma şansı gibi karma karışık hesaplar içeriyor yani azda olsa yinede şansımız var.

Ben mecnun başkandan sonra herkim gelirse gelsin başarılı olmak için kulübü borçlandırcağını düşünüyorum hazır elimiz de bu kadar tecrübeli ve karakterli bir başkan varken kıymetini bilelim.

Olması gereken şu;
Yönetim kurulu başkan hariç yeniden oluşturulacak.
Mecnun başkan oray yeğenine verdiği genel menajerlik unvanını işi bilen birine devredecek.
Sivasspor aş kurulacak ve takım daha bir kurumsallaşma yoluna girecek.
Osman yıldırım Ünal karaca gibi isimler takımda daha aktif hale getirilecek. En azından oğulları yada damatları artık her kimse bu isimler Sivasspor a bağlanmalıdır malum para şu an bunlarda.
Ve en sonunda medicana sivasta hastene ismi olarak kalacak.(bu isim Sivasspor a hiç uğurlu gelmedi).

Bu yazdıklarımı mecnun başkanın yalakası olarak düşünen varsa düşünsün. Ben mecnun başkanın kıymetini bilelim diyorum başka birşey demiyorum.
NöOReaK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda NöOReaK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...