Alıntı:
sibur Nickli Üyeden Alıntı
Herkesin görüşüne saygı duyuyorum ama bu konuyu açan,olumsuz cevap veren tüm futbol cahilleri ne konusmayı,ne yazmayı ,ne futbolu,ne sporu bilmiyor..konu bu kadar önemsizken tribünlere oynayan zor günü de şehirini satan sadece zaferde naralar atan bu fırsatçılar sadece iyi günde takımın yanındalar.
Evet takımımız zor bir lig geçirdi ve belki de düşecek.her sonuca rağmen ve düşme ihtimaline ragmen her malubiyette Mecnun başkana saygısızlık hakaret dolu sözlerle yüklenen sahte Sivas lıları şiddetle lanetle nefretle kınadım kınıyorum.Kına mak derken bu şahsiyetlere 1 kilo KINA almalarını tavsiye ediyorum.
Biz sevinmek için sevmediğimiz Sivassporumuzu ve onu yıllarca şerefli şekilde yönetmiş başkanını destekliyor,takım küme de düşse yeniden bu takımı şahşandıracak lige çıkartacak kişinin Mecnun Odyakmaz olduğunu gururla söylemek isterim.
Fırsatçılara,sahte para gibi sahta taraftar olanlara inat MECNUN ODYAKMAZ seni seviyoruz...
|
Sizi anımsıyorum 2010 lu yıllarda şahsıma hakarete varan yorumlarınız var idi...Bende bizi tanımadığınız için bunu hoşgörüyle karşılamıştım....Size karşı bir önyargım yok evvela bunu belirtmek isterim...
Sevgili kardeşim ...Hiç kimse Mecnun başkanın şahsına bir söz lakırdı etmiyor...Sadece bu takımı yönetemediğini söylüyor...Bizde tam bunu söylüyoruz...Son 5 yıldır Sivassporun durumu ortada...Bir kişiyi çok seviyoruz diye Sivassporumuz 14 -16 lı pozisyonlarda düşüp kalkmasınımı bekleyeceğiz...sorarım size...Bu takım Anadolu Ateşini yakan takımdır...Bu takımın bu camianın düşmemeye değil koymuş olduğu başarının üzerine çıkma politikasını uygulayacak yöneticelere ihtiyacı vardır...Karakterinden şüphe etmediğim sayın başkanın bu işi başaramadığı son 5 yıldır net bir şekilde ortadadır...Kişiler önemli değildir... Önemli olan Sivasspordur...Olmuyorsada zorlamamalıdır...Bence sayın başkan bu işi layıkıyla devam ettirebilecek bir kişiye bu işi devretmelidir...Eğer Mecnun başkandan iyisi yok diyor iseniz (kaldıki siz bizden çok daha iyi bilirsiniz) o zaman Mecnun başkanla devam edilsi bende katılırım ...selamlar..