Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yönetim İstifa
Alt 27.04.2016, 08:56   #119
Sivasspormysoul
Acemi Yiğido

Sivasspormysoul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 359 Sivasspormysoul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yönetim İstifa

Biricik takımımız Sivasspor için Düşünmeye Devam.

Ben bir Polyanna'yım. Herşeyi pozitif tarafından görmek zorundayım. Biz ölümlülerin bunu yapmaktan başka çaresi yoktur çünkü. Bunda da vardır bir Hayır derken iyimserliği istiyoruz aslında. Çünkü nasıl bakarsak beynimiz de öyle düşünüyor. Çünkü bütün duyu organlarımız o yönde mesajları filtrelemek için kodlanmış duruma giriyorlar.

Temel aksiyomum /temel çıkış noktam şudur: İnsanlar nasıl anne babasını seviyorsa Sivassporu da öyle seviyorlar. Çünkü, Sivassporu kendisi gibi görüyor, onun bir parçası olduğunu düşünüyor, ve o nedenle seviyor. O nedenle Sivassporun başarısında mutlu oluyor (çünkü kendisinin başarılı olduğunu düşünüyor) başarısızlığında üzülüyor (çünkü üzülmeyi kimse istemez. Üzülmek negatif enerji, fazladan enerji yükler kaslarımıza buda bizi doğal olarak mutsuz eder). Bütün yiğidolar Sivassporu çok sevdiğine göre yiğidoların hep mutlu olması için Sivassporun çok büyük ve gelişkin olması gerekir. Ne kadar büyük olmalıdır? Dünyada en büyük olmalıdır. Onun için de dünyadaki herkesin kendisinden bir parça bulabileceği duruma gelmek zorundadır. Bu nedenle önce Sivasta , Ankarada, İstanbulda vs. olmak üzere Sivas bazlı bir AŞ olarak yeniden organize olmalıdır. İğneden ipliğe herşeyden bu AŞ için zorunlu katkı payı olmalıdır. Eğer Sivassporun başarısı beni mutlu ediyor, rahatlamamı sağlıyor, gurur duyuyorum bana beni hatırlatıyor diyorsan sen bir Yiğidosun o zaman. Bu katkı payını görünüşte Sivasspor AŞ için veriyorsun; ama aslında kendi parçan için yani kendin için veriyorsun. Bu manevi bir büyümedir, zaten mutluluk, sevinç, üzüntü, şükür vb. gibi kavramlar ve duygular maneviyat dünyasına ait değil midir? Kaldı ki Sivasspor AŞ zaten devasa bir şirket olarak şehirde gün gelecek onbinlerce kişi istihdam edecektir. Dünyanın futbol başkentisinde olacaksın yiğido. O kadar çok ziyaretçi gelecek ki istatistikler bile zorlanacak. Yılda 100 milyon turist rakamı seni heyecanlandırmaz mı? Oteller, restoranlar, havai fişekler, termal kaplıcalar, festivaller daha neler neler.

Önce bu şirketimize daha evrensel bir isim bulalım mı kıymetli yiğido?
Mesela,
1) 1) SivassporFCinTurkey, 2)SivassporFCofTR 3)SivassporFCinTR 4)SivassporFCofTurkey olabilir diye düşünmekteyim.

2) Sayın Mecnun Otyakmaz bu şirketin yönetim kurulu başkanı olmalıdır, çünkü Efsane Başkan artık Sivasspor adıyla sonsuza kadar ayrılmaz bir bütündür. Doğal bir başkan ve lider olduğu için bu böyledir. Sivasspor klubü kimindir diye düşündüğüm de taraftarındır demiştir bu Sayın Başkan 5-6 yıl önceki bir TV sohbetinde. Bizler büyük yiğido camiasının doğal ve ayrılmaz üyeleri olarak Sayın Başkana bu dünyadaki en büyük futbol şirketi olma yolunda hep destek tam destek vermek için her zaman hazırdık, hazırız ve her zaman hazır olacağız. Sayın Mecnun Otyakmazdan başka şu ana kimse Sivasspor için bu kadar düşünmedi (forumdaki siz çok kıymetli yiğidolar hariç elbette biricik takımımızın büyük korucuyucuları sizler hariç). Sayın Başkana emanet edelim SivassporFCofTurkey (yada daha başka bir isim) adlı dünya şirketini. Biz zaten bu şirketin hep büyümesi için gece gündüz çalışacağız. Efsane başkana sürekli öneri götürüp ondan da öneriler alıp Sivasın adını sonsuza kadar futbol ile anılmasının meşalesini yakacağız. Aslında yaktık yıllar önce zaten. Sadece futbol değil bunun büyük getirisiyle birçok alanda dünya kenti olacağız. Yapabiliriz, yapabileceğimizi düşünüyoruz. Son bir önerim şöyle olacaktır. Unutmayalım bu şirket büyük yiğido camiasının katkılarıyla oluşacak ve yiğidolar Sayın Efsane Başkanı doğal lider olarak bu şirketin başına sonsuza kadar getirecektir. Bence belki de Cenabı Allahın takdiri olarak Sayın Mecnun Otyamaz'ın biricik tarihi misyonu budur. Bunu ben yıllardır böyle düşünmekteyim. Kısacası kıymetli yiğidolar bir başka doğal olmayan ama geçici olarak maddi anlamda bazı destekleri de klube vaad ederek gelebilecek isimler üzerine düşünmektense şirketimizi kurup doğal liderimizle birlikte Dünyanın futbol başkentini adım adım inşa edelim. Eninde sonunda başarırız Allahın izniyle inşallah. Atalarımızın bazı sözlerini yeniden hatırlayalım.
1) Damlaya damlaya göl olur damlacıktan sel olur.
2) Bir elin nesi var iki elin sesi var.
3) Zora dağlar dayanmaz.
4) Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.
5) Everthing with football, that is where Sivas of Turkey is. (Bu da müsaadenizle benden olsun) (Futbolla ilgili herşey, işte Türkiyedeki Sivas orasıdır).

Anadolunun ortasındaki bozkırdan fışkıran bir mucizedir Sivasspor aslında. Bu forumdaki bütün yiğidolar da birer mucizedir aslında. Herşeyin içiçe geçip açık gizli çıkarların hayatımızın her alanını kapsadığı kapitalist dünyada Yiğido olarak anılmakta bir mucize değil mir?
Unutmayalım Mustafa Kemal Atatürk te Çanakkale Savaşından önce tanınmıyordu, ama sonra bütün dünya tanıdı. Şimdi sonsuza kadar kalbimizdedir. Sivasın da Sivassporun başarısıyla Sayın Mecnun Otyakmaz liderliğinde bütün dünyada tanındığı tarihsel bir gerçektir.

Dünya futbol başkenti olmak için önceki tarihte bir revizyon yapmak istiyorum izninizle: 2027 yılı yerine 2032 yılı olarak belirliyorum. Önceki tarih biraz acecilik olur. Tam 17 yılımız var yiğidolar. Tesislerin kurulması (3-3.5 yıl=2020)+ Akademin faaliyete geçmesi=2020+ Mezunlar =2023+Mezunların Avrupa'ya gidip dönmesi=2027+STSL de lig şampiyonluğu=2028, 2029+ Şampiyonlar ligi çeyrek final 2030+Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu=2031,2032,2033 ve devamı artık hep böyle olacaktır inşallah.

Ve işte böyle düşündü Yiğido Sivasspormysoul. Bunları Yiğido Del Piero'un açtığı başlık altında düşündü. Del Pieoru bu başlığı niçin açtı. Çünkü o bir yiğido ve Sivassporunun geleceğine üzülüyor hepimiz gibi. Bana söylemek düşmez ama o da Efsane Başkamız Sayın Mecnun Okyakmazı çok seviyor ve doğal liderimiz olarak görüyor. Cümlelerinin içinde bu düşünceler zaten var, bırak derken bile üzgün üzgün, bırakmasını istemiyor aslında. Cümleler değildir bazen anlatmak istediğimiz, cümlenin içindeki duygulardır. Çünkü yiğidolar kalplerine sorduklarında zaten Sayın Mecnun Okyakmaz'ın doğal lider olduğunu hep biliyorlar. Yiğido Del Piero da konjüktür gereği Sivassporun bu üzücü duruma geldiğini çok iyi biliyor, görüyor ve anlatıyor. Hedefimizin hedefi artık dünya futbol başkentini adım adım inşa etmektir. Doğal liderimiz üzülme. Üzülme desemde üzülüyorsun anlıyorum, görüyorum, hissediyorum. Çünkü ben de aynı duygular içindeyim. Hepimiz biriz ve bütünüz. Desteğimiz tamdı, tamdır ve tam olacaktır Sayın Mecnun Okyakmaz. Düşebiliriz ama geri döneceğiz. Yine de ben Allahın izniyle mucizevi bir biçimde STSL de kalacağımızı müjdeleyerek bitiriyorum.
Sivasspormysoul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Sivasspormysoul'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...