Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor - Akhisar BLD
Alt 27.04.2016, 15:18   #53
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1498 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Sivasspor - Akhisar BLD

Alıntı:
yıldız58im Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Diyelimki her maçi kazandik kayseri akhisar ve cimbomu yener anteprize ve antalyayı yener rize de mersile trabzonu yenerse yine düsüyoruz beni en cok bu dusunduruyor eger mersin bir supriz yapasa o zaman rize antep macında ne olursa olsun biz hep kazanirsak kalabiliriz
Bir aydır anlatmak istediğimiz bu...

Bunu felaket tellallığı ile addetmek ne kadar yanlış. Kayseri son 5 haftada 9 puan alıyor. Eskişehir ikinci devrede ilk 8 e girecek puan topluyor. Gençler ikinci devrenin nerdeyse lideri ve sen bütün maçlarını alacaksın ve milletde seni seyredecek.

İnanmıyorum...

O ona Bu buna yatacak, gerekirse birer puan alıp matematik yapacaklar ve biz yüksek ihtimal düşeceğiz. Bunu Bakkal Beyin 2. maçından sonra Yönetim düşünecekti. Ama düşünemedi. Bakın görün Yılmaz Vural Adana Demirin başına geçti. İzleyin görün... Ne demek istediğimi anlarsınız.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla