Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yönetim İstifa
Alt 27.04.2016, 19:52   #128
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Yönetim İstifa

Alıntı:
SenSetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam çünkü Sivas sahipsiz bir şehir...herkes Sivasspor'un ortada kalacağından ve daha alt liglere düşeceğinden korkuyor bence..Sivassporu bugünlere taşıyan olan Mecnun Başkanın takım düşse bile tekrar çıkaracağına inanıyor..doğru mu peki? Kısmen..o yüzden hakkımızda hayırlısı..
Eyvallah güzel kardeşim de ;
Bazen ara vermek gelenleri görmek gerekir...Ertuğrul Sağlam bile giderken tekrar geleceğiz inşallah dedi gitti vede geldi...Eğerki ''hiç kimse yok'' diye ısrar edilir ise dikta rejim benzeri bir tablo ortaya çıkar ki bunu tasvip etmek mümkün değil..Belkide bir çok aday var Sayın başkana saygısından adaylığını açıklamıyor...Bence bir kaç dönem bile olsa Mecnun Başkan dinlenmelidir...Ayrıca ben Sivasın bahsedilen kadar sahipsiz olduğuna inanmıyorum ..inanmak istemiyorum...Ama söyledikleriniz mantıklı ve gerekçeli cümleler...Teşekkür ederim görüşünüz için ...selamlar...