Alıntı:
mamy58 Nickli Üyeden Alıntı
Kimin destekçisi olalım var mı bir babayiğit elini taşın altına koyacak haydi daha güçlü kalkalım diyecek yok..Onu geç takım düşmeye oynuyor 2. yarı kaç maçı dolu tribünler karşısında oynadı takım....Yanılmıyorsam Bülent UYGUN zamanında takıma yardım için kampanya başlatıldı kaç para toplandı..Takıma iyi veya kötü sahip çıkan birileri varken onlarıda küstürüp alt liglerdede mi gezelim Mersin gibi Ordu gibi krize mi girelim Burası Bursa değil burası İstanbul değil burası Trabzon değil bizim her kongremizde en az 3 aday olmuyor güldürmeyin artık Yapılması gereken yönetime takıma seneye destek olup tekrar layık olduğu yere dönmesini sağlamak .....
|
Bursa dediğimiz kentte bir ara yardım kampanyası başlatılmış idi (söyleminize istinaden örnek teşkil ettiği için aklıma geldi) sen ben biz o derken 100 bin gibi gülünç bir rakam toplandı ve bu rakamın hepside bizim gibi insanların verdikleri 20 tl lerdi...Şehrin iki dinamiği Cavit çağlar ve celal sönmez 12 bin lirayı 12 ay taksıtle bağışta bulundular...Bossen enerji çıktı utanın diyere 100 bini bir kerede bağışladı ...Şunu anlatmaya çalışıyorum Türkiyenin en buyuk sanayı kenti Bursada bile şehrin dinamiklerinin bile işe yaramadığını biz gördük tasvip ettik...Eğer Bursada böyle ise Sivasta neler olur kimbilir...Bu yüzden az evvel Sensetik kardeşimin yorumuyla birlikte sizinkinide okuyunca görüşlerim bir parça değişti ve sizlere hak vermedim değil...Doğru söylüyorsunuz...