Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 29.04.2016, 21:09   #2090
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

Alıntı:
58svs58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sezonda sadece 1 maça bile gitsen 25 tl kart parası var. 4 çocuk bir eş birde kendisi toplam 150 tl passo lig parası verecek. maç ücreti 2 tl. passoligin kontrolü için görevlendirilen kişilerde çok kaba. 20 tl yevmiye ile çalıştırılan sokaktan, kahveden toplanan özel güvenlikçiler senin tüm bilgine ulaşabiliyor. karşılığında hiçbir kalite yok. futbolun gelişimine yatırım yok. hala yabancı topçulara trilyon akıyor. yerliye elde var sıfır. passo kartı olan kişi her istediği maçada gidemiyor. hasılı kelam SOYGUN desen yeridir.
''4 çocuk bir eş birde kendisi''...cümlenize istinaden......Size muhalif değilim ama bir şey söylemek isterim bu konuda...Biz bazen hesapları eleştireceksek eleştri yönünde eleştirmeyeceksek haklı çıkacak yönde yapabiliyoruz...4 çocuklu bir ailenin Türkiyede gidebileceği çok fazla bir taraftar grubu olduğuna inanmıyorum...Türkiyede sayınız deseniz 1,2 den sonra 3 ü söylerken bile acaba varmı diye düşünürüm ben...Öte yandan Türkiyenin bir çok Anadolu kentinde maçlar 5-10 binin üzerine çıkmaz iken (passolig yokken) sayı azlığını passolige bağlanmasınıda mantıklı bulmuyorum...(biz zaten maçlara gitmiyoruz ki örneği çıkıyor) Devam ediyorum çoğumuzda kredi kartları digiturk ler internet ücretleri telekominikasyon ücretleri aboneliklerine bağlı aidat ücretlerini ödüyebiliyoruz...Yarın internet veya kredi işlemleri ile ilgili karşımıza yeni bir aidat ücreti çıktığı zaman sesimiz çıkmayıp kabul edebiliyoruz...Demek istediğim şudur...Passolig tüm dünyada kabul görmüş seviyeyi belirleyen olayların önüne geçebilen sistemi sağlayan bir uygulamadır...Herkes tepki versede ben passoligi savunmuşumdur halada savunuyorum...Kabul görmemesine anlam veremiyorum...Sadece bildiğim şu örneği verebilirim (Bursamızdan örnektir) ''Bedavacı''diye nitelendirdiğimiz kesimin bedavalarını elinden almıştır..Bu tepkide Bursada bedavacılardan başlamıştır...Uuzn oldu biraz bağışlayınız Bursada metrosu otobüsü belediyeye giriş otoparklar kültürpark hepsi tek kalem ''Bukart'' (istanbulun akbili) a bağlanmıştır ki kimsenin sesi çıkmaz ve bu kartında bir ücreti vardır...Her şeye veriyoruzda canımızdan çok sevdiğimiz Sivasspor olunca değil 25 tl 2500 Tl yi düşünmeden verebileceğimize inanıyorum ben...Passoligin sıkıntısı kart ücreti değildir Bunu anlatmaya çalışıyorum nacizhane...Selamlar..