Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2015-2016 Sezonunda hangi takımlar düşer?
Alt 01.05.2016, 10:37   #146
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 2015-2016 Sezonunda hangi takımlar düşer?

RİZESPOR=Eğer ts yi yenemezlerse,antepide yenemezlerse,sonhaftada başakşehiride yenemezlerse 33 puanda kalırlar,anteple berabere kalsalar 34 puan yaparlar,yetmez bence.GAZİANTEPSPOR=Evlerinde eskişehirsporu yenerlerse kurtulurlar,eskişehirle berabere kalır yada yenilirlerse,rizeden puansız dönerlerse,son hafta antalyayı yenemezlerse ki Antalya düzgün oynarsa antepi çok rahat yener,33 34 puanda kalırlar .onların kurtuluş reçetesi eskişehirden 3 puan almaktır Tahminim 34 -35puanda kalacaklardır.KAYSERİSPOR=Bana göre Avrupa hedefi olan akhisardan puansız dönerler,sivassporu yenemezler enfazla 2 maçtan 2 puan alırlar,34 te kalırlar,onların kurtuluş reçetesi sivassporu yenmektir .ESKİŞEHİRSPOR=Ne hikmetse zor görünen maçları zorla kazandırıyorlar ts maçındaki komik penaltıyla ciddi şekilde avantaj yakaladılar,eğer antepi yenerlerse,seyirci baskısıyla başakşehiride zorla yendirirler,son hafta gençler maçınıda alırlar,9 puan alırlarsa şaşırmam ,ancak düşme KORKUSU olan antep yeni hocasıyla yenilmezler,avrupa hedefi olan başakşehiride yenemezler ,son hafta gençleri belki yenerler 5 puan alabilirler 34 puanda kalabilirler ,onların ligde kalması için 3 galibiyet şart.SİVASSPOR =Akhisar ve gençleri yenemezse zaten konuşmaya yazmaya gerek yok,evindeki 2 maçıda kazanacak,kayseriye ne pahasına olursa olsun yenilmeyecek,son hafta fb nin durumuna göre kazanacak başkada kurtuluş reçetesi yok,yani 35puan alırsa belki 1 umut ligde kalır,eğer4 maçıda kazanırsa ,çok rahat ligde kalır,son hafta enaz 3 takım 34 35 puanla 3 lü averaja girerse şaşırmam,uzun lafın kısası matematiksel olarak rizesporda dahil tüm takımlar işin içinde ,ben lig sonunda şöyle 1 tablo bekliyorum,SİVASSPOR=35 GAZİANTEP=35 ESKİŞEHİRSPOR=34 RİZESPOR=34KAYSERİSPOR=34MERSİ N ÖNEMLİ DEĞİL DÜŞTÜ.
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...