Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2015-2016 Sezonunda hangi takımlar düşer?
Alt 01.05.2016, 21:01   #148
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 2015-2016 Sezonunda hangi takımlar düşer?

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok güzel yorumlamışsınız..Bu hesaplar bile Sivassporumuzun düşmesini istemeyişinizin göstergesidir..Tebrik ediyorum sizi..Ama birde olaya şöyle bakın...Eskişehir kesin düştü derken şu an ''en fazla kurtulma umudu olan'' takım konumundalar..Şu şartlarda antep kayserinin tek tökezlemesi halinde potanın dışına çıkabilecek konumdadırlar...Son 6-8 hafta bir silkinme içerisinede girmişlerdir...Öte yandan Rize dediğimiz takım yensede yenilsede gol atmadığı takım kalmadı..Takım gözetmeksizin gol atabiliyorlar ve potanın şu an dışındalar...Hiç kimselere ihtiyaçları yok mağlup olmazssalar ligde kalıyorlar...Bize bakalım mağlup olmazssak bile ligde kalma şansımız oldukça azaldı...Ve Rizenin (geçmiş dönemlerde örnekleri vardır)lobisi mafya anlamında bir çok zaman futbola temas etmiş ve başarılı olmuşlardır...Yani üstadım söyleminizi okuduğumda içimi ısıtıyor hoşuma gidiyor öyle olmasını istiyorum ama şu vakitten sonra çok zor sanırım bu söylediğiniz hesap...
maalesef öyle oldu,sivasspor kazanmış olsaydı dediklerimin arkasında olurdum da,çok zor artık,bir umut hoca biraz daha akıllı oynatsa,oyuncular bencillik yapmazsa filan ,öyle umut ediyordum,2-0 skor un üstüne 70 dak yatmaya kalkan2-2 bitiren,1-0 güvenilmez skorken,2.golü attırmayan hocadan ,bencil,lakayıt oyuncu toplumundan ancak bu kadar olur,bugüne kadar düşünüpte ,düşündüklerim çıkmadığı için herkesten özür diliyorum,sözümdeyim,bu durumdan en az sorumlu olan mesut hoca ve setcusdur.
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...