Cevap: 2015-2016 Sezonunda hangi takımlar düşer?
isteyen İSTEDİĞİ şekilde gülebilir,ben halaa şansımızın azda olsa devam ettiğine inanıyorum,ancak 1 şartla 3 te 3 yaparak,çünkü rizesporun anteple berabere kalma ihtimali fazla,ts yi ve başakşehiri yeneceklerini düşünmüyorum,35 puanda kalabilirler,eskişehir anteple berabere kalır,başakşehiri yenemez,son hafta gençleri YATAŞ işlerine girmezse yenemezler ,31 32 puanda kalabilir,antep eskişehirle berabere kalır,rizeyle berabere kalır,antalyaya yenilebilir ,nasılki biz samsunu yendik Antalya kaldı ,antalyada aynısını yapabilir ,antep 34 35 puanda kalabilir,sivasspor zorda olsa gençleri yenebilir ,yine kayserisporuda deplasmanda yenecek gücü var,son hafta fb şampiyonluğu kaçırırsa yada kazanırsa yine yenebiliriz,kayserinin akhisarı yeneceğini düşünmüyorum,1 puan bile alacağını düşünmüyorum,sivasspor yenerse kayseriyi,son hafta avrupaya gitmeye mahkum gs yi yeneceklerinide düşünmüyorum 32-33 puanda kalabilirler,uzun lafın kısası nasılsa düştük deyip ne kurtarırsak kardır diye rahat rahat oynarsak ,2 maçı kazanıp,son haftada duruma göre fb yi yenip 35 yapabiliriz,eskişehir ve kayseriyi,hatta rizeyi,yada antepi yollayabilirz,bu son şansımızıda sonuna kadar bitirip öyle düşelim istiyorum eğer berabere kalsaydık inanın düşmezdik .
|