Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Mecnun Bey'i "İstifaya Davet Etmiyorum"
Alt 02.05.2016, 07:44   #3
triper58
Yiğido

109 Mesajına 190 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 406 triper58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Mecnun Bey'i "İstifaya Davet Etmiyorum"

Mecnun Odyakmaz görevi bırakmalıdır.Aslında daha önce bırakmalıydı ama bizim millet takım başarısızken tepki koyuyor.Oysaki Roberto Carlos bu takımı 5. yaptığında devre arası Djebbour'u gönderip adam akıllı bir forvet almadıklarında da görevlerini iyi icra edemiyorlardı.Zaten sonraki sezon transfer yapmadıklarından Roberto Carlos gibi bir ismi kaybettik.

İkincisi bu takım sportif anlamda başarısız olabilir ama maddi anlamda güçlenir öyle bir durumda olmadı hatta Medicana ile anlaşınca burda böyle anlaşmalar yapan kulüplerin sonunun pek hayırlı olmadığını söyledik.

Üçüncü olarak Şike Davası aklandılar falan orasında değilim.Başkan Fenerli imajı edindi.Aziz Yıldırım da şike yaptı ama kendi takımı için yaptı.Bizim başkan kendi takımının altını kazıyor gibi bir durum oldu.Bizim kültürümüzde bu işler böyle.

Son olarak Altyapı.Kardeşim para yok topçu gelmiyor bir ton bahanemiz var.O zaman altyapıya önem verirsin.11 senede çıkan topçu sayısı 2 ikisi de Sivaslı zaten.Misal Çağatay iyi oynamadı belki ama adamı takdir ettim.İbrahim Akın gibiler oynayacağına böyle adamlar oynamalı.Her yıl 1 adam çıkarsak 5-6 adam zaten hazır olurdu.Gerisini de Akhisar'ın yaptığı gibi Rodellega'ya Gekas'a parayı yatırırsın iş biterdi.
triper58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda triper58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...