Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Otyakmaz'dan veda sinyali
Alt 02.05.2016, 09:20   #9
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Otyakmaz'dan veda sinyali

Bazen bırakıp gitmekte büyük katkıdır. Evet sivasa ilkleri yaşattınız hayal edemediğimiz şeyleri gördük. Ama misyon tamamlandı. Alt kümeden aldığınız takımı alt kümeye yolladınız, ama yeni enerjiye ihtiyaç var. Taraftarın hiç bir zaman SİVASSPOR lu olamaması, bizi buralara getirdi. Sivassporun bilmem ne takımıyla oynanan maçında tribünde Fener - Galata tartışması yapılıp, Trabzonu karşımıza Fener nedeniyle alıp kendimize leke sürdürdük. Sosyal medyada kaleci ile çaldığınız şampiyonluğumuzun bedelini kalecinizle ödediniz ithamına maruz kalıyoruz. Taraftar hiç bir zaman Sivassporlu olmadı, hala son maçı büyük stadda oynayalım feneri son kez görelim diyen ALÇAK lar var. Bu saatten sonra sezon sonunda şampiyon olan takıma sevinen bir tane sivaslı çıkarsa oda benim gözümde haindir. Bana ağır geldi 35 yıllık taraftarlık hakkım var. üçüncü defa küme düşüyoruz. Amatöre düştüğümüzde çocuktuk anlamamıştık, ikinci ligden düştüğümüzde 18 yaşından küçüksün diye stada sokmadılar kahrolduk. Ama bu daha ağır oldu yaşımız itibarıyla, kendi çapımızda verdiğimiz emek, karşılığında tribünlere istanbul aşkıyla gelen seyircilerin aymazlığı bana biraz ağır geldi. YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR. daha ne diyeyim
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla