Cevap: Sivasspor'da Kongre Kararı
Hayırlara vesile olur inşallah...
Yönetim Kurulu Başkanının etrafında yeniden genç ve dinamik Sivassporluların oluşturacağı yeni bir oluşum mutlaka gerekli. Vizyonu her zaman ileri ve yukarı olacak bir oluşum... Sayın Mecnun Odyakmazın çevresinde kilitlenecek her türlü kadroya Sivas halkı mutlak destek olacaktır. Şu bir gerçekki Sivas halkı Sayın Odyakmazın gitmesini istememektedir. İstedikleri şey yan kadrolarının değişimidir. Tecrübe ile yöneteceği yeni bir oluşumun her zaman gerekliliğidir.
Dünkü maçın sıcaklığı ile ''Yönetim isttifa'' naralarıda Sayın Odyakmazın şahsına değildir. Bunu gün boyu sosyal medyadan takip ederek öğrenmiş olduk. Şuda bir gerçekki Başkan ben ekibimle geldim ekibimle gideceğim derse, iş o zaman kötüye gidecektir. Sebebi ise bu taşın altına elini sokmak istemeyen bir kişinin dahi çıkmayacak olmasıdır. Kulüp başkanlığı, hele hele bu seviyede ise ateşten bir gömlektir. Hiç bir Sivaslı işadamı bu riske girmek istemeyecektir. Tek temennimiz başkanın etrafında oluşacak yeni kadrodur.
Büyük ihtimalle çoğunluğun sağlanamayacağı 22 Mayıs değilde 29 Mayısda belli olacak Olağanüstü Genel Kurulda herşey belli olacaktır.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|