Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Başkan bırakmalı mı? (ANKET)
Alt 04.05.2016, 18:23   #72
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 966 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Başkan bırakmalı mı? (ANKET)

Takıma tabiki şehrin kurumları, sivil toplum örgütleri, işadamları destek vermeli. Ama belediye Sivas Belediyespor'u ihmal etmemeli. Sivas Belediyespor da bizim için çok önemli. Mutlaka hedefli bir takım olmalı. Ptt 1. Ligi'ne çıkmaya çalışmalı.

Başkan konusunda ise ben çoğu kişiden farklı düşünüyorum. Başkan bırakırsa yapacak birşey yok. Ama kabul etsek de etmesek de bu yönetimin uzun zamanda önemli bir tecrübesi var. Mali yapının güçlü olması gerekiyor. Başkan geri planda kalıp dinlenmeye çekilebilir. Ama arka planda tecrübeleriyle desteğe devam etmeli. Yani bir nevi görünmeyen gizli başkan gibi olabilir. İsmi yıpranmaz ve daha rahat hareket edebilir. Farklı isimler yönetimde yer alabilir. Ama birkaç kişi en azından önceki yönetimden olması iyi olur diye düşünüyorum. Bazı eleştiriler gördüm ama Mehmet Oflaz v.s. gibi isimler daha ön planda olsa mantıklı olabilir. Tecrübelerden yararlanılmalı. Her ne kadar Sivas'tan yönetilmeli desek de İstanbul'daki dinamikler ortaya konmalı. Unutmayalım büyük bir şehir değiliz ama nüfus faktörünü iyi kullanabilirsek ve insanları şike sürecinden önce olduğu gibi Sivaslılık olgusunun etrafında Sivasspor çevresinde harekete geçirebilirsek bence önemli bir avantaja da sahibiz.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...