Cevap: Öyle bırakıp gitmek yok
Ben öyle bırakıp gitmelerini beklemiyorum,zaten şuanda öyle ciddi bir alternatif yok,takımın belki borcu yok olabilir ancak,bugün itibariyle çok büyük borç bindi,oyuncular gazete kâğıdıyla top oynamıyor,eroyla dolarla oynuyor,takım yeteri kadar puanı kazanamadı,hersezon 40 puana göre ,alınacak paralara göre transfer yapılıyordu,özellikle yabancılara hep ero borçluyuz,eğer türklerede döviz borçluysak vay halimize,gelirimiz tl ile,borcumuz dolar ile ero ile,bütçemiz 30 milyon ero olduğunu varsayarsak,%10 kur faRKI bindi,bu 3. milyon ero demek,elalem bu paralarla ptt ligde şampiyonluk kovalıyor,umarım yönetimin bu konuda önlemi vardır,dünden bugüne 200 tl arttı ,muhtemelen yarın 3500 tl olur,2 gün önce 1ero=3200 tl di,yarınsabah 3500 olma ihtimali çok,30milyon eroluk bütçede,300 bin tllik devalüasyon yaklaşık,9 trilyonluk bir artış demektir,biz bu şartlarda yönetim gitsinmi?kalsınmı ,bırakmaa,gitmee diye tartışıyoruz,umarım buna önlem almışlardır,yok almadılarsa sırf buyüzden bile bırakmaları gerekir,geçen sezonlarda almadıkları futbolcular için kur arttı oyüzden bütçeyi zorlamadık demişlerdi,düşünebiliyormusunu z döviz arrtı diye takıma laZIM olan oyuncular alınmıyor küme düşme riskiyle baş başa bırakılıyor,bazılarının ağzına kolay geliyor,trilyon,mrilyon ,milyon ero filan,ptt ligde böyle paralar yok,gelir yok,üstelik bu takım 11 yıl öncesinde 10 bin tl toplayamamış birtakım şuanda takımın azda olsa umudu var ,o umutlarda tükensinde yazacakçizexekçok şeyler olacak .
|