Cevap: Sloganlar bizi çok yaraladı
şehrin takıma destek vermediği aşikar , sivil toplum kuruluşları , taraftar , bu durumdan herkes sorumlu. Sorumluluğu 3-5 yöneticiye atarak bu işten cikamayiz. Mecnun başkan isyanlarinda haklı.
-5 TL verip maça gelmiyosan anlamayacaksın. Adam maça 5 TL vermiyor kahvede maçı izleyip oraya aynı parayı veriyor. Usuyecek ya ağam..
- yönetim istifa diyenlere tamam başkan yönetimiyle gitsin peki kim gelsin dediğinde isim belirtemiyorlar. Çünkü yok onlar kuru kuruya eleştirir ancak.
- Kulübe gelen bazı oyuncular taraftar baskısıyla takımdan kaçar konuma getirildiler. Doğa , İbrahim Akın , dünkü maçta tanase... Aynı doğa gençlerbirliği de hala forma giymekte. Tanase hazır değil Romanya milli takımı 10 numarasından bahsediyorsunuz. Adamın zaten sivasa gelme sebebi hazır olmaması sabır lazım. Transferi ya da hazır olmadan oynayan oyuncuyu oynatan hocayı elestirebilirsiniz. Ancak futbolcuyu değil.
Dünkü basın toplantısında izledigim kısmında son bölümleri kacirdim. Bi gazeteci de çıkıp mesut bakkalın bir şeylerin bedeli mi odeniyor ne ? Şeklindeki lafini sormadi başkana. bu laf ne anlama gelir , yaptırımı olacak mı?
Benim dusuncem şudur ki takımın bu halinden sadece yönetimi sorumlu tutmak bize bugünü değil yarını da kaybettirir. Deneme tahtasına dönen sivasspor alt liglere doğru iner.
|