Cevap: Kayserispor - Sivasspor
kayseri takımı standart bir takım oyuncuların belirli bir kapasiteleri var bu kapasitenin ne çok üstüne çıkıyorlar ne de çok fazla altına iniyorlar,bizim takımda gününde olurlarsa burhan aatıf beykan maç kazandırabilir.Takım savunması ve kaleci yönünden bizde öndeler
setkus:hiç güven vermiyor top gelince bismillah çekiyorum
oumari-boye:oturd savunma göbeği boye'nin agresifliğini de yendi
ziya:sol bek yine ona emanet memleket için oynamalı
ibrahim öztürk:? çok korkutuyor beni oynarsa yerinde kalsın çıkmasın karşısında biseswar olacak sürekli yardım görmesi lazım
yiğit:kırmızı kart adayı zeki yavru ve mustafa akbaşla birlikte umarım saçma bir kartla bizi yalnız bırakmaz mücadelisine diyecek yok
kone-mehdi-adem:düzeldiyse kone tercihim olurdu en azından orda biri olduğunu hissetiriyor
beykan:bakalım tanase ile mi neykan ile mi başlanacak kendini gösterebileceği fırsat maçı ziya ile birlikte solda iyi iş yapabilirler sinirlerine hakim olmalı
aatıf:en büyük kozumuz umarım pozisyonlarda en doğru seçimi yapar başında sürekli 2 kişi olacaktır ortada sıkışırsa kanada geçebilir
burhan:son maçlarda aatıf ile takımın en iyisi ama azami derecede savunmaya yardım etmeli
texeria-h kabze:tahminim yine kabze ile başlayacak hoca eski halinden eser yok çok ağır ve kuvvetsiz soru işareti bizim için
|