Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Ön libero çok yumuşak olmuş... Bu ön libero ile atak kesmekte zorlanırız...
|
Kıymetli Yiğido,
Ataklarını keseceğimiz takım Almanya milli takımı değil, nihayetinde denk güçlerin mücadelesi gibi olacaktır. Yiğit İncedemir sizin de daha önce sizin yaptığınız analizde de vurgulandığı gibi
Y.İncedemir Kırmzı kart görebilir. Görmesin diye beklemek bizim için çok ama çok önemli, hayati bir hata olabilir. Hem neden Adem Koçak olmasın? Adem bizim takımın kaptanı değilmiydi? Bursasporda oynamadı mı? Neden atak kesemesin? Daha önce R. Carlos yada R. Çalımbay, S. Yalçın zamanlarında atak kesemiyor muydu? Bu maçta bizim sakin oynayacak savunmacılara ihtiyacımız var diye düşünüyorum. Eğer, Yiğit İncedemir Kırmızı kart görürse ne yapacağız? Olasılık çok fazla? Aynen Ocak ayında kar yağma olasılığının fazla olması gibi? Bazıları Kone demişler. Anlayamadım Kone sakat değil mi? Değilse Adem ve Kone pekala oynayabilir. Ziyayı sağ beke önermek dereyi tersine akıtmak gibi olmaz mı? GB maçında ne kadar zorlandığını gördük.
Mehdi de beğendiğim oyunculardan ama Etzaz çok daha genç ve teknik gibi. Ama yine de bu konuda ısrarcı olamam. Mesut Hoca futbolu çok basite alıyor.
Hasan bu maçı koparır,
Yiğiti eskiden tanırım, savaşçıdır gibi. Ama, günümüz futbolu çok daha fazla kombinasyonlar içeriyor ve çok faktöre bağlı bildiğiniz gibi. Ben her zaman savunma ağırlıklı (gerekirse 6-7 lik savunma (ön liberolarda dahil, yani kendi alanımızın tümünü kastediyorum. Aynen İtalya futbolu gibi. Bekleyip bekleyip uygun zamanda onulmaz darbeler oluşturmalıyız. Texeira ileride rakip defansı çok ama çok yıpratacaktır. Sabırlı olalım yeterli bence. Texeira, Burhan ve Beykan'dan üç gol bekliyorum Allahın izni ile. Biraz fazla atmış olabilirim ama gönül istiyor ne yapalım. Hakkımızda hayırlısı yiğidolar.