Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yönetim İstifa
Alt 11.05.2016, 22:38   #202
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Yönetim İstifa

Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Acizane ben cevap vereyim

bu skorlari yasayan izleyen bilen insanlar Sivasspor a hizmet etmis insanlarin kiymetini gostermek icin.

bu skorlari bilmeyenler yasamayanlar hayal aleminde yasiyor ve hizmet eden insanlara olmadim laflar edebiliyoar.
Teşekkür ediyorum öncelikle açıklamanız için;
Sayın Başkan ile görüşlerimi daha önce bir çok başlıkta belirtmiştim..Skorlar yaşanılanlar (bu güne kadar)Kümede kalmalar şampiyonluğa oynamalar elbetteki çok önemlidir...Lakin konuya bir başka açıdan bakar isek önemli olan kurumun nerede olduğu elde ettiği bir başarıdan sonra ne yaptığıdır...Bir kaç kez aynı örneği vermiştim...Sivassporun ''paslı'' spor tesis tabelalarını gördük burada...Sivassporumuz şampiyonluğa oynadıktan sonraki yıllarda ne yapmıştır...Çıta yukarıyamı çıkmıştır aşağılaramı düşmüştür...Örnek verelim (kendi takımım Bursaspordan)Bizler kopup gitmemiz lazım iken beter durumlara düştük bizim yönetimimiz bu konuda başarısız olmuştur değişmelidir...Vede DEĞİŞMİŞTİR...Burada önemli olan kişiler değil Kurumdur Sivasspordur ve başarısıdır...Kişilerin karakterli oluşu (zerre şüphem yok )başarılı olduğu anlamına gelmez...Tablo her şeyi gösterir...Umarım ne anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir sevgili kardeşim ...selamlar..