Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kayserispor - Sivasspor
Alt 13.05.2016, 10:48   #131
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Kayserispor - Sivasspor

Alıntı:
Sivasspormysoul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kıymetli Yiğido,

Elbetteki ben de Yiğit İndemir'i savaşçılığından dolayı bütün kalbimle kutluyorum. Aslında siz ve ben aynı Sivasspor kuşağından geliyoruz ve savaşçı futbolcuları çok severiz doğal olarak. Ancak, ben yine de önerdiğim şekilde eğer yiğidolar Yiğit İncedemir'i büyük çoğunlukla tercih ederlerse bir yiğido olarak sizlerin tercihine büyük saygı duyarım. Aslında herkes Yİ nin oynamasını istiyor ama risk var. Yüksek tercihleriniz başımın üstündedir.

Saygılarımla.
La teşbih vela temsil eskiden buharlı lokomotiflerde 'ateşci'ler vardı.demiryollarında ateşcilik kadrolu bir unvandı yıllarca. futbolda da ateşciler vardır:rıza çalımbay,suat kaya,emre belözoğlu gibi veya hagi gibi.bu tip adamlar arkadaşlarına savaşmayı telkin ederler,boğuşmayı.asla pes etmemeyi.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla