Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kayserispor - Sivasspor
Alt 13.05.2016, 11:20   #132
Sivasspormysoul
Acemi Yiğido

Sivasspormysoul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 352 Sivasspormysoul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kayserispor - Sivasspor

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Değerli gardaşım....

Yiğit İncedemir, Sayın Mesut Bakkal tarafından esame listesine yazılacak ilk isimdir. Bunu geldiği gün zaten demecinde ima etmişti... Zaten kadroyu dün yazdım (mini sohbette) son dakika sakatlığı olmazsa bu şekilde çıkacağız. Zaten bizim yazmamız bir şey ifade etmiyor. Kapılar kapatıldı, internetin fişi çekildi, motivasyonlara başlandı bile... Bu saatten sonra değişen bir şey olmayacak..

Bu arada yorumlarınızı büyük bir zevkle okuyorum, devamını bekliyorum. Sevgi/Saygılar...
Kıymetli Yiğido adres 58.

Biraz düşündükten sonra sizin çok haklı olabileceğiniz sonucuna varıyorum. Artık hakkımızda hayırlısı. Yiğit İncedmir ve öteki futbolcu yiğidolara sonsuz başarılar dilerim. Beni duyuyorlarsa yeniden hatırlatmak isterim. Sakin ve temkinli. İhtiyacımız olan bir gol değil mi? Penaltı yaptırabiliz, kaleci Ahamada Setkus'a özenebilir son dakikada. Nasıl olsa artık meşhur takımız. Latife bir yana müsaadenizle bütün yiğidolar adına burada Setkus'a bir destek mesajı yazmak istiyorum.

Dear Setkus, the goalkeeper of Medicana SivassporFC. We all love you Setkus. We, brave hearts, support you all the time, everywhere. Please, forget about the unfortunate event that you sadly experienced at the Akhisarspor match sometime ago, just concentrate on the coming historical match (Kayserispor-M.Sivasspor). All the best for you .

Ya da Beykan, Texeira, Aaatif ya da belkide Ziya Erdal kim bilebilir (who knows?) sonucu sonsuza kadar unutulmamak üzere (elbetteki yiğidolar lehine) tayin edebilir. Savunma ağırlıklı oynamak zorundayız. İstedikleri kadar bastırsınlar, ben savunmamı doğru yaptığım sürece, hatayı onlar yapacaklardır. Göreceksiniz Allahın izni ile Texeira Kayserispor camiasını çok üzecektir. Orta sahada her an 5 kişi olmalıyız, defansta kesinlikle en az 4-5 kişi. Her an her an. İtalya futbolu gibi. İtalya bu savunma futbolu ile tarih yazdı. İtiraf etmeliyim İtalyan futbolunu çok ama çok severim. Savunma, anahtar sözcük. SavunMA değil, aslında SAVUNMAK olmalı. Türkçemizin varyasyonu böyle tecelli ediyor.

Bütün yiğidolara saygılarımla.
Sivasspormysoul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Sivasspormysoul'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...