Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yönetim İstifa
Alt 14.05.2016, 22:53   #211
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Yönetim İstifa

Alıntı:
Del Piero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim kişilere karşı ne bir husumetim ne bir kinim nede bir nefretim var ne başkandan nede yönetimden kimse ile en ufak zarar veya fayda görmedim eğer benim bütün mesajlalarimi okursan mecnun başkanı daha önce nasıl sevdiğimi ve savundugumu eski mesajlarda görürsün.

Benim tek derdim sivassporun sonsuza kadar sorunsuz bir.şekilde ve her yıl üstüne koyarak büyümesi gelişmesi dir bu büyük sivasspor hayalimi bu yönetimin gerçekleştireceğine inanmadigim için istifa etmelerini istiyorum

Eğer geleceğe dönük iyi bir plan program ile devam edeceğiz şunları şunları yapacağız diye vaatlerde bulunsunlar yine destegimi veririm gelecek adına hiç bir.kelime duydunmu şimdiye kadar yok bu şekilde vizyonsuz ve misyonsuz yönetim ile büyük sivasspor hayali imkansız

Ben çocuklarımıza ve torunlarimiza büyük sivasspor mirasını bırakalım diyorum tek.isteğim budur kişiler ile.işim olmaz sevdamiz armadir kardeşim
Size tüm samimiyetliğimle katılıyorum...