Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor - Fenerbahçe
Alt 17.05.2016, 11:35   #59
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor - Fenerbahçe

Bir şey dikkatimi çekti,gerek arkdadaşlar ,gerekse sivasspor düşmanları sivassporun hakkıyla oynayıpta fb yi yeneceklerine inanmıyor,kafalarında hep şu var,fb yatar,fb maçı satar,fb maçı verir vsss.. dün dallamanın teki canlı yayına bağlanıp ,bende Sivaslıyım antep size maçı verdi,fb de verecekde kurtaramayacaksınız filan ,dengesiz ,abuk sabuk konuştu sanki sivasspordan değilde yunan takımından bahsediyordu,ben o dallamanın Sivaslı olduğunada inanmıyorum olsa olsa topun tekidir zırra vermeye aradı ,millet yatmaya ,satmaya öyle alışmışki,hiçkimsede yaw kafasında ligi bitirmiş fb yi yeneriz diye düşünmüyor,süper lige çıktığımızdan beri ne fb ye,ne gsye,nede bjk ye sahada ezilmedik, bunu çok rahatlıkla söylüyorum,belki 1 2 maç hariç bu takımlara sahada hiç ezildiğimizi hatırlamıyorum,genellikle şannsızlık,kaLite farkı ve hakemlerin yanlı tutumlarıyla yenildik,4-0 5-0 filan yenildiğimizde oldu,o maçları bile baştan sona izlersek,rahatlıkla kazanacağımız maçlar vardı,neticede son maç ,fb için ille 3puan şart olsa belki bu kadar umutlu olmazdım,ancak lige havlu atmış,kafası tatilde olan futbolcuların,son hafta sakatlanma pahasına vargüçleriyle oynayacaklarını düşünmüyorum,rolanti bir maç olacağını düşünüyorum,haa bizde öyle oyuncular varki fb kalecisiz oynasada gol atmayı beceremeyecek kadar kazmalar var,bu maçı satma ,yatma filan olarak değerlendirilmemeli,futbol sadece futbol değildir,istatistk,matematik,f izik,pskoloji, futbolu etkileyen faktörlerdir,sivasspor son hafta tüm bunları lehine çevirecektir diye umuyorum,kazandığımız takdirde yetermi?onuda hep birlikte göreceğiz
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...