Alıntı:
Sivasspormysoul Nickli Üyeden Alıntı
Kıymetli Yiğido,
Harfi harfine katılıyorum. Antalyaspor TS gibi bir takımı 7-0 yenip havaya girdiyse neden Gaziantepsporu bir hafta sonra yenemediğini cümle aleme açıklamak zorundadır. Ayrıca Eto'nun oynamaması etik değil kesinlikle. Kendisini bir havaya soktu. Oldum olası şu Eto denen futbolcunun çok abartıldığını düşünüyorum. Bizde ne Etolar var. Aaatif en az bir Eto eder. Antalyaspor bugün yenemezse Sivasspor taraftarı bunu asla unutmayacaktır. Ha bu sitede bazıları diyebilir ki Sivasspor FB yi nasıl yenebilyorsa GA nın da Antalyasporu yenmesi normaldir. Normal şartlarda olabilir ancak şimdi ki güçler dengesi Antalyasporun lehine bir hayli fazla. Biz FB ye yakın takımız. Evet gerçekten öyleyiz. Öyle olmasaydı MB ile İst de 2-2 berabere kalamazdık. O maçta MSivasspor üstündü. Hakkımızda hayırlısı.
Saygılarımla.
|
Eto'o gecen hafta 7-0'lik Trabzon macindada kadroda yoktu. Bilmiyorum bir sakatligi felan varmi. Yani Antalyaspor Eto'o suzda skor üretmekte zorlanmiyor. Fakat gecen haftaki skor onlara fazla özgüven vermis olabilir, umarim ayaklari yere basarak oynarlar.