Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Hangi futbolcular kalmali?
Alt 21.05.2016, 11:48   #60
Yiğido Elif
Acemi Yiğido

18 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 448 Yiğido Elif FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hangi futbolcular kalmali?

Yönetim içerisinde değisiklikler olması veya olmasa bile (Bence Mecnun _Başkan mutlaka kalmal).
Futbolcularımızdan hepsinin kalması olmazsa Burhan, kone, yigit, beykan, Tanese (Mutlaka kalmalı aksi halde Grosicki gibi pişman oluruz) Erkan kaş mutlaka kalmalı, boye, ibrahim eğer ileri dönük oynayacaksa kalmalı aksi halde defansda çabuk olmadığı için çok fire verecektir, texeira kalmalı, Çağatay çeken mutlaka kalmalı kumaşı mükemmel aksi halde pişmanlık olur (Fatih çıplak mutlaka kalmalı her halde geçen sezon zannedersem kiralıktı)kalmalı, Ziya Erdal kalmalı Mehdi tam bir orta saha yedeği kalmalı kısacası takım mükemmel
Aatif ın 1 yıl daha sözleşmesi varı kalırsa mükemmelin mükemmeli olur. kaleye mutlaka kaliteli biride alınırsa işte ozama gel keyfim gel rahat maçlar seyrederiz ve 2017-2018 sezonundada süper ligde oluruz. Hoca konusunda ben Bülent Uygun dan ziyade Mesut Bakkalla devam edilmeli diye düşünüyorum (keşke Okan ı almayada Mesut hocayı alaydı Yönetim şimdi bütün bunları yazmamıza gerek yoktu çünkü zaten süper ligde kalırdık)
Yiğido Elif isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla