Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor'un Vedası
Alt 22.05.2016, 10:08   #12
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor'un Vedası

Sezon başından beri ooynadığımız maçlara baktımda,öyle pisi pisine puanlar kaybetmişizki ,abartısız olarak hesap yaptım,enaz 25puanımız resmen elimizden uçup gitmiş,hakemlerin hatalarını saymıyorum bile,bugün o kaçan puanların 4 te birini kazanmış olsak 37 puanımız olacaktı,bu puanları kaybetmemizin en büyük nedeni forvetin olmaması,sol açığın olmaması,önliberoda oyunu tutacak oyuncu olmaması,sakatlıklar ,kadro dışılar filan,yani pisi pisine düştük,haketmeden düştük,mersin gibi düşşek zoruma gitmezdi,sivasspordan daha kötü takımlar olan ,kayserinin,antepin,rizenin,tr abzonun ligde kalıp ,sivassporun düşmesi futbolun adaletinin olmadığının en büyük örneği,şunuda söylemeliyimki süper lig sivassporu çok arayacak çok,şampiyonluğa oynayacak takımların korkulu rüyasıydık,11 yıl boyunca yensekde yenilsekte sivassporun maçları herzeman zevkli geçmiştir,ulusal spor yazarlarının herzeman sivassporun maçlarını seyretmekten büyük keyif alıyorum diye konuşmalarına çok şahit olduk,ezilmedik kimseye,farklı yenilip üzüntümüzün katmerlendiği maçlarda oldu elbet sivassporun en zor zamanlarıydı o maçlar,şunu çok net söyleyebilirimki,anadolu takımları içinde ,maçları en keyifli izlenen takımdı sivasspor ,BU keyife kaçyıl ara vereceğimizi kestirmek çok güç,umarım süperlig ayrılığımız çok uzun sürmez
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...