Alıntı:
Sivasspormysoul Nickli Üyeden Alıntı
Kıymetli Yiğido,
Evet sizden biraz daha büyüğüm. Şöyleki, 70 li yıllara özellikle 70 lerin orta ve ikinci yarısında Sivassporun hiçbir antremanını kaçırmazdım. Söylemesi ayıp futbolcuların küçük kardeşi gibiydim. Ailecekte maçlara gittiğimiz çok olmuştur, anne, baba, kardeşler vb. 80 yıllar üniversite hayatı Ankarada, İstanbulda derken daha sonra 7-8 yıl Yalovada yaşanmışlık var. Avrupada kalmışlık var 3-4 kadar. Bu yıllarda SS yi çok yakından izleyemedim doğrusu. 90 lı yılların ikinci yarısında tekrar yakından izleme sonra gevşeme. Ancak, Mecnun Başkan döneminde ise nefes nefese izledim biricik takımımızı. Her neyse başınızı fazla ağrıtmayayım. Ben her zaman her işe mutlaka hayır yönünden bakmaya çalışırım Allahın izniyle.
Ben de Setkus'un birinci kaleci olmasından yanayım. Korcan gidebilir Ferhat06 yiğidonun belirttiği gibi. Ama yerine kim gelecek. Kalacaksa da mutlaka ama mutlaka kilo vermelidir. Setkus çok fit. Aslında MİY den Nihat Şahin olmaz mı? Tanase den çok ümitliydim ama çok ağır mübarek. Yoksa kumaşı gerçekten iyi. Artık ona hocamız Sayın M.Bakkal karar verir. Etzaz Hussain ise kapalı kutu ama iyi niyetli bir insan olduğuna inanıyorum. Aslında gelen gençlerin hepsi pırıl pırıl. Hiç kimse (belki Aatif dışınsa SS den gitmek istemez. Gittikleri yerde altın mı bulacaklar? Erman Kılıç ne bulabildi? Ziya Erdal var, Kone var, Qumari var, Çağatay var, Adem Koçak var, Texeira var var oğlu var derler ya) Şu gerçeği tespit edelim biz PTT ye alltan gelen korkak bir takım değiliz, STSL den aslında düşmemiş ama sınava giremedği için ertesi yıla kalmış mazaretli bir öğrenci gibiyiz. Takımımla her zaman büyük bir gurur duyuyorum. Mesut hoca zamanında gerçekten savaşmaya başladı takım. Biz yeniden savunma ağırlı saldırı futbolu oynamalıyız diye düşünüyorum. Sergen Yalçın sadece güzel konuşur ve futbolu çok basite alır. Evet, uçak sürmekte çok kolaydır teorik olarak ama hadi kullan bakalım. Ancak ve ancak yeterince alın teri döktükten sonra kolaydır. Bu anlamda Ertuğrul Sağlamı takdir ediyorum. Benim için pratik her zaman son sözü söyler.
İşte böyle yiğido. Herşey için yeniden teşekkür ederim.
Bütün yiğidolara saygılarımla. Siz olmasaydanız Sivasspor olmazdı. O nedenle hepiniz iyiki varsınız.
|
Kıymetli Yiğido,
Biz taraftar olduğumuza göre taraf (SivassporFK) bizi ciddiye almak zorundadır. Bizler ev sahibiyiz. Görüşlerimizin etki yapma potansiyeli olduğunu bilmek gerçekten çok mutluluk verici.
www.sivasspor.com a teşekkür ederiz bu iletişim ortamı için. 34MUAMMER58 sizin görüşlerinizin kaale alınmaması mümkün mü? Her zaman pozitif, her zaman gerçekçi, her zaman yapıcı ve içten. Siz gerçek bir yiğidosunuz. Sivassporumuz için düşünmeye devam.
Saygılarımla.