Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Mesut Bakkalla devam edilmelidir. Çünkü,
Alt 26.05.2016, 00:05   #82
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 959 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Mesut Bakkalla devam edilmelidir. Çünkü,

Anladığım kadarıyla birileri kim olduklarını bilmiyorum Mesut Bakkal'ın gelmesini çok istiyor...Umarım gelmez...İyi niyeti konusunda eminim ama hocalığı konusunda vizyonu olan iyi bir hoca olduğunu kesinlikle düşünmüyorum..Yıllardır bir çok kulübü çalıştırmasına rağmen kendini geliştirememiş bir hoca...Çalıştırdığı takımlar içinde en başarılısı ilk çalıştırdığı takım olan G.Birliği gözüküyor...Burada yardımcı hocası Bülent KORKMAZ'dı..Birlikte o sezon G.birliği ligi galiba 6. sırada bitirmişti..Ertesi yılda İlhan CAVCAV tarafından gönderilmişti...G.Birliği takımında başarılı olmasının sebebine gelince;o takım Ersun Yanal tarafından kurulan bir takımdı galiba...Ersun Yenal tam hatırlamıyorum milli takıma mı gitmişti yoksa başaka bir takıma mı gitmişti;takımın başına Mesut BAKKAL getirldi..Mesut BAKKAL Ersun YENAL ın önceki dönemlerde yardımcısıydı..Hazır,kadrosu oturmuş bir takımın başına gelmişti;takımı zaten tanıyordu; o yıl başarılı oldu.....Mesut Hoca sonraki yıllar bir çok takımda çalıştı;sivassporu da ligde bıraktı ama bazı takımları da ligden düşürdü....Sivassporu ligde bırakınca kendisiyle ödül olarak ertesi yılda devam edildi..Ama 5. ya da 6. haftada takım sadece G.S maçını kazanınca yerini Rıza ÇALIMBAY'A bırakmıştı...Sonraki yıllarda bir ara Konya yı ,daha sonra da Mersin i çalıştırdı başarılı olamadı diye gönderildi...Sonrasında tekrar sivasspora geldi ama takımı ligde bırakamadı...Sözleşmesi bitmiş durumda..Tekrar söylüyorum ptt ligi süper lige hiç benzemeyeyn oyuncuları farklı,hocaları farklı olan değişik bir lig..Oyunu kuaralıan göre oynamak lazım...Takımı tanıyor diye bu ligi tanımayan bir hocayı getirirseniz sonrasında başarısızlık gelirse filmi geriye sarmış olursunuz..Aman Dikkat! diyorum....Sivasspora vizyon sahibi, doymamış,başarıya aç,oyunu okuyan,gençlere kucak açan,genç oyuncu oynatan hırslı bir hoca lazım...Onu bulmak da yönetimin birinci vazifesi...Umarım istenen hoca tez zamanda bulunarak transfer çalışmalarına başlanılır..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla